phoca_thumb_m_foto034Primera jornada del Jurasic Corral amb molta afluència de públic, més de la que esperàvem ja que degut a la demanda vàrem haver d'incorporar al darrer moment nous jugadors. A l'equip dels Tiranosaures se li agregà per una banda en Toni Homar (un papà que enguany competeix per segona vegada al corral amb moltes ganes de jugar) i na Joana que s'hi afegí per la influencia de les seves companyes de Sa Pobla. A l'equip dels Triceratops recalcar la incorporació d'en Nadal Busquets i per acabar a l'equip dels Quetzalcoatlus degut a les baixes de na Dandara i d'en Pau per sendes lessions li afegiren en Biel Guardiola, un altre exjugador molt integrat al club. Durant el transcurs de la jornada ens arribaren més peticions per jugar que no varem poder confirmar ja que el calendari i els grups estaven fets i trastocaria molt els plans.

Aquesta primera jornada destaca l'assistència de n'Stefan Ashanin, al qual desitjam molta sort en la seva nova etapa com a jugador, sempre seràs un dels nostres i que només per prevenció i per calendari no poguè jugar. Ho sento molt Stefan, esper que ho comprenguis i que col.laboris amb nosaltres sempre que puguis ja que vull que ho tinguis clar aquest club sempre serà ca teva.

Centrant-nos als partits destacar les dues victories aconseguides per l'equip dels IGUANADONTS amb un Jaume Rotger molt encertat i dels QUETZALCOATLUS amb en Joan Pomar però sobretot amb un desconegut Kobe Gomila que desnivellà els partits amb la seva actuació.

Amb una victòria es coloquen LAMBEOSAURES (un equip molt compensat que donarà molt de xerrar), TOROSAURES que malgrat l'absència del seu capità Ivan aconseguiren una meritòria victoria encara que han de millorar la seva actitud a la pista quan les coses no van bé i sobretot com molt bé m'explicà el jugador en actiu més veterà del club, l'incombustible Willy, AQUI VENIM A GAUDIR DEL JOC I DELS COMPANYS PASSANT UNA VETLADA DIVERTIDA. També amb una victòria l'equip dels DIPLODOCUS amb en Pere Cladera com a eix i sobretot amb la il.lusió i les ganes de N'Ivonne i Aida segur que donaran més d'un ensurt. També amb una victòria l'equip del Presi els VELOCIRAPTORS que de la mà de na Joana Cifre i en Joan Ramis els trobarem a les primeres posicions.

Per acabar tres equips no aconseguiren la desitjada victòria: l'equip dels TIRANOSAURES que nota molt l'absència d'en Jaume Canaves i na Tanya (esperam la seva asistencia a la segona jornada), els TRICERATOPS,segurament serà l'equip revelació del torneig però la falta den Gregor per motius "balldeboteros" i sobretot la baixa forma d'en Tòfol feu que l'equip encara que ho intentà no aconseguí l'ansiada victòria.

Per acabar recordar la importància de l'asistencia a les jornades al corral, ja s'ha vist i comprovat que l'absència fa que un equip estigui a vegades més a dalt o a baix que els altres i que tots som necessaris. En Manel, en Rafa Ramis, en Willy i na Neus són els primers que han formalitzat la inscripció al torneig, recordau són 5 euros, posau-vos en contacte amb en Jose Cuevas.

Anar a la pàgina de "Es Corral 2010"


          

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009
foto010
foto011
foto012
foto013
foto014
foto015
foto016
foto017
foto018
foto019
foto020
foto021
foto022
foto023
foto024
foto025
foto026
foto027
foto028
foto029
foto030
foto031
foto032
foto033
foto034
foto035
foto036
foto037
foto038
foto039