"Incandescent" victòria del Segona Autonòmica femení. (39-33)

sf2Si la setmana passada les jugadores es van vestir d'actrius per a interpretar una paròdia a Muro, avui, ens hem tornat a vestir d'actrius, però amb un guió completament diferent. Hem passat d'una comèdia humorística a un autèntic thriller amb tensió inclosa. Dic incandescent, perquè ja abans de començar el partit, ja saltaven xispes per dins el pavelló 1, i així ha estat durant els 40 minuts del partit.

El primer quart ha començat amb una molt bona defensa de les nostres, que cada atac aconseguien tirar còmodament davant una zona bastant guerrillera, amb un resultat de parcial favorable, però amb molta tensió dins la pista, que se solventaven amb faltes xiulades per part de l'àrbitre. Parcial 13-7.

El segon quart seguí igual, bona defensa de les nostres, amb molta intensitat el que feia que les jugadores rivals es precipitassin a cada atac, però s'havia perdut la frescura davant la zona, i ens atascavem una mica, així i tot, ben dirigides per les nostres bases hem fet un quart més que decent i hem guanyat el segon parcial. (8-5).

Després de passar pel vestidor, arrencàvem el tercer quart amb un avantatge de 9 punts, que pareixia més que suficient per endur-nos la victòria, ficades dins un ritme guanyador dels darrers minuts de la mitja part. Però no ha seguit el guió que nosaltres esperavem, ja que l'atac ha estat bastant apurat i les cistelles fàcils no entraven ("cosas del directo"), però el mal no era aquí, sino que l'intensitat en defensa havia davallat totalment, i unes jugadores, que només per forsa arrivaben fàcilment fins a cistella, mentres nosaltres només podiem mirar i esperar la nostra reacció. Parcial 4-11.

Però les ganes de guanyar de les nostres, han reaparegut, i el darrer quart ha resorgit la bona defensa i el bon atac, a més de l'encert de cara a cistella. Mirant el parcial pareix que les nostres no han defensat tan bé com jo coment, però és que dels 10 punts que han fet, 8 han estat tirs lliures després de faltes fetes després de sortir de fons. Les nostres, amb una Antònia Vadell molt "enxufada" hem fet un bon quart fent ballar la defensa campanatera, acabant amb un parcial 14-10.

Destacar, les ganes de fer les coses ben fetes, el caràcter positiu durant tot el partit, la bona defensa i el bon atac a més del debut de Bàrbara, que ha donat encara més qualitat de la que ja hi ha a l'equip i el retorn de Laura Arjona més recuperada de la seva lesió. Per descartar, el tercer quart sencer,  la quantitat de cistelles fàcils errades, i tots els rebots que ens han agafat sota cistella.

Des d'aquí, vull demanar disculpes perquè crec que no s'han repartit els minuts tal i com seria adient, i ja sé que les disculpes per escrit tenen poc valor, però en calent no hi penses en això, així que..mil disculpes a totes. Pel demés no ens poden pitar més tècniques amb el que resta de temporada, sino....multa (un bon "bocadillo" per els misters).

I a seguir fent feina, que ja van 3 de 3.

ANOTADORES: Cata Amer (1), Agustina (8), Magda (2), Ivone (5), Stefy (5), Antònia (10), Laura Romàn (4), Laura Arjona (4)