Segona autonòmica femení

Darrer partit de la temporada del Senior Femení (49-43)

phoca_thumb_m_foto011Darrer partit, darrera victòria, i darrera crònica de la temporada, que fent contes enrrera, han estat bastantes, des d'aquell partit a Capdepera, on hi ha hagut gairebé de tot, sense oblidar anecdotes de sabates, soparillos, i un llarg etc.

El partit començava molt bé per a les nostres, amb un triplasso, amb dedicació incluida (gracis Cata) tot i que era un simple miratge del que ens esperava, tot i que Laura, anotant 3 punts més, posant els primers 4 punts d'avantage al partit, les camapaneteres, molt ben plantades dins la pista, donant signes d'una gran millora, han trobat el seu ritme al contraatac, i ens han capgirat el partit. Parcial 6-16.

El Segona Femení cau a Felanitx (53-41)

Ja es la segona vegada que les nostres perden per 12 punts a la casa del Joan Capó de Felanitx, tot i que aquesta vegada amb una imatge bastant diferent.

Des del primer quart, les Felanitxeres van imposar un ritme molt ràpid d'atac, que se'ns va entrabancar, amb un balanç defensiu inexistent, i amb constats errades que permetien que les rivals anotassin de manera sencilla, i tot i que el nostre atac aconseguia eliminar la zona rival, no teníem opcions al rebot en cap dels dos costats, el que permetia a les rivals dominar el partit. Parcial 22-14.

Bon partit i victòria del Segona Femení. (45-31)

Jornada inusual per les nostres joves promeses, que de ben segur ahir van renunciar a sortir per aixecar-se ben prest avui matí, ja que a una ment prodigiosa se li va acudir posar el nostre partit a les 9.30 del matí. De totes maneres, i amb una mica de son el partit s'ha disputat, amb victòria de les nostres.

El primer quart, entrebancat com de costum, ha començat molt fred, on ambdós equips intentat donar el màxim però amb constants precipitacions, segurament, efecte de la matinada que han feta els dos equips, tot i que les nostres han agafat una mica l'avantatge. 6-2.

Partit Ajustat a Bons Aires del Segona Femení (36-33)

Jugada la segona jornada del trofeu Mallorca, arriba la segona i no destijada derrota de les nostres nines, que tot i tenir bons minuts de joc, no han recuperat el seu millor nivell, ENCARA.

Partit molt igualat contra el Bons Aires, que ens té la mesura agafada, i ens ha guanayt els tres partits que hem jugat contra elles.

El primer quart, ambdós equips molt freds, i amb constatns errades feia que el partit no agafas un ritme clar, i els dos anàvem a empentes al marcador, tot i que les llonguetes van agafar l'iniciativa al marcador. Parcial 8-6.

Partit intermitent del Segona Femení (25-37)

Primer partit del Torneig de Mallorca, i primera derrota a casa, contra l'equip de Soller, que tot i no comptar amb la totalitat del seu planter, va ser capaç d'endurse'n el match.

El primer cop, el vam pegar nosaltres, i ens vam endur el primer parcial, 10-6  (el que me suposa haver de pagar un sopar), fent un joc més que decent i sobretot donant la cara, cosa que mai havíem fet contra aquest equip, que sempre ens havia passat per damunt.