Partit intermitent del Segona Femení (25-37)

Primer partit del Torneig de Mallorca, i primera derrota a casa, contra l'equip de Soller, que tot i no comptar amb la totalitat del seu planter, va ser capaç d'endurse'n el match.

El primer cop, el vam pegar nosaltres, i ens vam endur el primer parcial, 10-6  (el que me suposa haver de pagar un sopar), fent un joc més que decent i sobretot donant la cara, cosa que mai havíem fet contra aquest equip, que sempre ens havia passat per damunt.

El segon cop, el van donar elles, i va ser un cop fort, amb un parcial de 1-14, que els feia agafar una renda còmoda per al descans. Aquí, els engranatges de l'equip, no van funcionar, i pareixien estar un poc rovellats per les vacances, ja sabeu, falta d'entrenament,  panades, robiols, dinars familiars...

Però al tercer quart, vam tornar a colpejar nosaltres, amb un nou parcial de 11-6, que un altre cop, tornava a atracar-nos al marcador, fent un bon joc d'equip i sobretot estant ben col·locades en defensa, cosa que al període anterior, no havia passat.

No sempre "el que golpea primero golpea dos veces" i guanya, perque al darrer període, les rivals, van tornar a imposar-se, i van pegar més fort les dues vegades, cosa que els va servir per endur-se'n el partit, amb un darrer parcial de 3-11, tornant a les errades que ens havíen costat part del partit al segon període.

Alluny en el temps, que no en el meu record, van quedant el bon nivell i els bons partits jugats a Campanet i Felanitx, que de ben segur recuperarem.

Destacar el bon partit de Magda, que s'ha convertit en el nostre referent en atac, i no deixa de soprende'm, també a Cati Vadell, que va realitzar una molt bona defensa durant tot el partit, i a Cata, que va aconseguir que no l'expulsassin, aguantant el darrer quart amb 4 faltes, cosa inaudita. Destacar també, que m'agradaria que qualque dia, la mala llet al banquet es transformi en energia dins la pista, i no regalem res a ningú.

ANOTADORES: Stefy (2), Magda (16), Cata (2), Aida (3), Laura (2)