Partit Ajustat a Bons Aires del Segona Femení (36-33)

Jugada la segona jornada del trofeu Mallorca, arriba la segona i no destijada derrota de les nostres nines, que tot i tenir bons minuts de joc, no han recuperat el seu millor nivell, ENCARA.

Partit molt igualat contra el Bons Aires, que ens té la mesura agafada, i ens ha guanayt els tres partits que hem jugat contra elles.

El primer quart, ambdós equips molt freds, i amb constatns errades feia que el partit no agafas un ritme clar, i els dos anàvem a empentes al marcador, tot i que les llonguetes van agafar l'iniciativa al marcador. Parcial 8-6.

Al segon quart, les rivals es van posar el mono de fer feina, i les nostres, no acabava de trobar el seu ritme, tot i que ho intentàvem, no entràvem dins el partit, cosa que va fer que les locals agafassen avantatge al marcador. Parcial de 15-8.

Després del descans, les nostres sortiren disposades a guanyar, tot i que, en un obrir i tancar d'ulls, les rivals ens van fer sis punts de contraatac seguits. Un cop van poder plantar la nostra defensa zonal, les coses van canviar, i van asfixiar per complet l'atac palmesà, que no tornaren anotar, i les nostres, ficades dins el partit, vam fer un parcial favorable, que va posar l'empat al marcador a falta de 10 minuts. Parcial 6-15.

Al darrer quart, es va decidir seguir amb la mateixa defensa, tot i que les ganes de guanyar, ens va passar una mala passada, fet un parell d'errades definitives, que permeteren a l'altre equip agafar una renta suficient per arribar al final del partit, fet una molt bona defensa, que no ens va deixar atracar-no al final.

Destacar com sempre a Cata, que no dubta mai a l'hora de lluitar totes les pilotes, i sempre mira de dona intensitat. Destacar a Agustina, que va venir tot i estar malalta i va donar minuts de qualitat a l'equip, i a Laura, que va agafar el testimoni de Magda en atac. També a Yvonne, que poc a poc, agafa bones sensacions dins la pista. Algo bò de n'Aida. Per contra, remarcar, que les ganes de guanyar, i fer-ho bé, i demostrar el bon equip que podem arribar a ser, s'ha de demostrar els 40 minuts que dura el partit.

ANOTADORES: Laura Román (17), Magda (10), Yvonne (4), Cata (2).