Darrer partit de la temporada del Senior Femení (49-43)

phoca_thumb_m_foto011Darrer partit, darrera victòria, i darrera crònica de la temporada, que fent contes enrrera, han estat bastantes, des d'aquell partit a Capdepera, on hi ha hagut gairebé de tot, sense oblidar anecdotes de sabates, soparillos, i un llarg etc.

El partit començava molt bé per a les nostres, amb un triplasso, amb dedicació incluida (gracis Cata) tot i que era un simple miratge del que ens esperava, tot i que Laura, anotant 3 punts més, posant els primers 4 punts d'avantage al partit, les camapaneteres, molt ben plantades dins la pista, donant signes d'una gran millora, han trobat el seu ritme al contraatac, i ens han capgirat el partit. Parcial 6-16.

Al segon període ja han canviat les coses, i les nostres tot i que no trobar-se còmodes en atac, han aconseguit reduir les distàncies, però les rivals, continuaven amb bon ritme de contraatac i dominant el rebot defensiu, cosa que no enS permetia capgirar el partit del tot. Parcial de 10-7, 7 punts per sota al descans.

El tercer quart, l'hem dominat, canviant la nostra defensa a una zona 2-1-2 que ens havia donat bons resultats en partits anteriors, i hem anotat més fàcilment, tot i que algunes badades en defensa, no han permès que l'avantatge fos més ample. parcial 12-6.

Començavem el darrer quart 1 punt a baix, i la tònica del partit ha estat un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, amb més fortuna per a les nostres, que han anotat un puntet més, i que després de que les dones de Miquel Mir, tenguesen la darrera possesió, una bona defensa, ens ha permés forçar la pròrroga.

Una pròrroga amb manco errors que durant el partit per part de les nostres, hens ha permés acabar amb una victòria, que hagués pogut caure de qualsevol dels dos bàndols, però al final, el nostre joc d'atac ha estat més efectiu. Parcial 9-3.

Destacar en atac a Laura, que ha tornat a estar a un gran nivell, anotant i assistint, tot i que en defensa no ha estat tan encertada,  a Bàrbara, que ha aportat una gran dosi de veterania i saber estar dins la pista, i Aida, que ha estat molt enxufada desde la línia de 3 (gràcies també per la dedicació). Per contra, dir que gairebé cap ha estat bé en defensa, cosa que ens podria haver passat factura.

Dedicar la victòria a Caterina Celià, que per una "cagada" meva, no ha pogut venir al partit, i l'hem trobat a faltar.

Bé, i ara, burocràcies a part, primer de tot, demanar disculpes per no estar de tant bon humor com acostum, però m'heu tret es poc nirvi que tenc. Segona, moltes gràcies, de tot cor, tot i que haguessem pogut millorar molt els resultats obtinguts, he disfrutat d'entrenar-vos, i sobretot de conèixer-vos perque he rigut per les butxaques, sobretot les poques vegades que heu remugat (Cati, te perdon lo de sa tècnica, jajaj). M'ha encantant la sorpresa, es tot un detall, i tranquiles, que tot i que els sostens no me fermin, aprofitaré tot lo altre. Ja podeu començar a posar data per el sopar que me deveu. I en serio, moltes gràcies per tot. Μην ξεχνάτε, είστε ο καλύτερος για μένα, αν και είναι καλύτερο να αποκτηθεί

ANOTADORES: Cata Amer (4), Laura Romàn (15), Stefi (8), Magda (8), Aida (8), Cati Vadell (2), Bàrbara (4)