Bon partit i victòria del Segona Femení. (45-31)

Jornada inusual per les nostres joves promeses, que de ben segur ahir van renunciar a sortir per aixecar-se ben prest avui matí, ja que a una ment prodigiosa se li va acudir posar el nostre partit a les 9.30 del matí. De totes maneres, i amb una mica de son el partit s'ha disputat, amb victòria de les nostres.

El primer quart, entrebancat com de costum, ha començat molt fred, on ambdós equips intentat donar el màxim però amb constants precipitacions, segurament, efecte de la matinada que han feta els dos equips, tot i que les nostres han agafat una mica l'avantatge. 6-2.

El segon quart, un dels millors que hem jugat en tota la temporada,on les nostres s'han posat les piles, i pressionant el seu atac i atacant molt bé la zona rival, hem provocat vàries errades que poc a poc hem aprofitat per anar obrint una petita escletxa al marcador, que ens permetia anar-nos al descans per davant, per afrontar el que per a nosaltres sol ser, un quart fatídic, el de després del descans. 17-4

Però aquesta vegada, l'equip no ha entrat dins la voràgine de joc espès que sol fer a gairebé tots els partits i hem seguit mantentint el nostre ritme, però en aquest cas, les de Capdepera han aguantat molt bé l'estirada, millorant la seva zona, i millorant el seu atac, el que ha fet que el parcial fos el més ajustat del partit. 13-11.

Al darrer periòde, 19 punts amunt, les nostres s'han relaxat una mica, tot i que en atac seguint fent un bon joc de conjunt, en defensa, molt al meu pesar, hem baixat el ritme, cosa que han aprofitat les rivals, que en tot moment han estat ficades dins el partit, per atracarse al marcador al instants finals. 9-14.

Al final, bon partit entre dos equips on la victòria s'ha decantat de la nostra part, i on tot hi haver algunes jugades aillades, ha primat el joc net i el bon ambient.

Destacar que avui només hem estat 7 jugadores, i que totes han jugat a un bon nivell, destacant a Catarina, que els primers terços del partit es trobava "on fire" defensant molt bé i atacant la cistella fora por. Destacar també, i com sempre la intensitat de Cata en defensa i el seu bon ritme d'atac, com Bàrbara, que ha dirigit l'equip de manera excel.lent els minuts que ha estat en pista. Destacar a Magda i Laura (excel.lent), els nostres referents ofensius, que han tornat a tenir un partit més que bò en atac, i que no han afluixat en defensa en cap moment, i també Aida, que ha fet un partit molt complet, defensant, infranquejable en les ajudes, assistint i mirant a cistella (INAUDIT), i a Yvonne, que tot i no ser el seu millor partit, ha lluitat com a una fera en tot moment. Com a aspecte més positiu, HEM CORREGUT UN CONTRAATAC AMB ÈXIT. Ara a seguir igual.

ANOTADORES: Laura (18), Caterina Celià (8), Magda (12), Aida (5), Bàrbara (2)