El Segona Femení cau a Felanitx (53-41)

Ja es la segona vegada que les nostres perden per 12 punts a la casa del Joan Capó de Felanitx, tot i que aquesta vegada amb una imatge bastant diferent.

Des del primer quart, les Felanitxeres van imposar un ritme molt ràpid d'atac, que se'ns va entrabancar, amb un balanç defensiu inexistent, i amb constats errades que permetien que les rivals anotassin de manera sencilla, i tot i que el nostre atac aconseguia eliminar la zona rival, no teníem opcions al rebot en cap dels dos costats, el que permetia a les rivals dominar el partit. Parcial 22-14.

Al darrer quart, intentarem fer la remontada, però les rivals van estar molt ben plantades en defensa, i cada una va agafar el seu ritme de joc, tant es així que el darrer quart es va convertir en un intercanvi de cistelles, del qual, destacam l'empat a 11 en aquest parcial.

Destacar com sempre que som incapaces de fer dos partits seguits bons, i que no correm dos contraatacs seguits ni fora voler. Per la part individual destacar com es habitual a Cata, que no dona una pilota per perduda i que sempre lluita fins al final (quan no li piten 5 personals, cosa que aquesta vegada NO va passar) i com no a Magda i Laura en l'apartat ofensiu, tot i que aquesta vegada i va haver més participació, com Aida i Estefi que van anotar un triple cada una.  Agrarir a Cati Vadell, que va venir al partit, just acabat el seu torn de feina, per no deixar penjades al seu equip.

Ara afrontar el darrer partit de la temporada, que es jugarà dimecres al nostre pavelló a les 8 de l'horabaixa, contra les veinades de Campanet.

Des d'aquí donar l'enhorabona a les jugadores i als entrenadors del Primera Autonòmica Femení, que han tengut un més que digne paper al campionat de Mallorca, només superades per 1 punt per l'equip Campió a la final. Enhorabona

ANOTADORES: Caterina Celià (4), Aida Nicolau (5), Estefi Ballesteros (8),  Laura Román (6), Magda (12), Cati Vadell (2), Cata Amer (3), Yvonne (1).