Incòmoda derrota del Segona Femení (31-55)

phoca_thumb_m_foto005Incòmode partit el disputat a casa contra l'equip felanitxer, que està a la part alta de la classificació, i que des de bon començament tenia ben clar el seu joc. Com ja he dit, l'equip visitant tenia ben clar el seu plantejament de partit, 40 minuts de zona, i a aprofitar les nostres errades per a correr al contraatac, que nosaltres no hem sabut aturar.

Aquesta ha estat la tonica de tot el partit, llevat d'algus contraatacs que hem corregut noltros, la resta era atacant la zona, on ens hem sentit bastant incòmodes a l'hora de tirar, no per l'eficàcia de la zona, sino per la quantitat de tirs fàcils que fallàvem.

El primer període ens reflexa l'empardalament (tal vegada el fred) de les nostres jugadores, que d'un 7-6 favorable hem passat a un 7-16, bàsicament degut a les nostres errades, i al domini dels rebots de les jugadores rivals, que amb un instant plantaven un contraatac a la nostra cistella.

El segon periode, i seguint la tonica dels encontres del nostre equip ha estat per noltros, un molt bon dinamisme atacant a la zona, i una molt bona defensa per part de totes les jugadores, que en cap moment s'ha vist reduïda la intensitat per les rotacions ens ha fet guanyar el quart, peròun cop mes els contraatacs felanitxers les han mantengut amb el cap dins el partit. Parcial 14-12

I com sempre, i el que ha trencat totalment el partit ha estat el tecer quart. Rera el descans, pareix que ens ataca un cert virus mental que no ens pemet jugar amb claretat i que ha tornat a estar present com al partit contra el Campanet (amb resultat diferent a final del partit). L'efectivitat al contraatac de les rivals ens ha "maxacat" acabant el periode amb un 2-14.

I amb el partit ja trencat, hem intentat fer el possible, pero les felanitxeres ja estaven entonades del tot, i s'han enduit el parcial amb un resultat de 8-13.

Destacar les bones sensacions que me trasmet l'equip, i que tot i perdre de més de 15 punts no han baixat els braços en cap moment, cosa no vista fins ara. I encara que paregui que no, el partit ha estat molt igualat. Per contra fer esment especial als 4/21 en tirs lliures, que ens poden ajudar a mes d'un partit, i a l'increïble nombre d'errades en els tirs comodes de mitja distància.

També remarcar negativament la transicio atac-defensa, que esperem millorem aquesta setmana d'entrenaments. Destacar el barbar partit de Barbara, que ha destacat en totes les facetes del joc (excepte els tirs lliures....), i sobretot destacar el "peazo" de bocadillo de mortadela amb olives que me deu Antonia Vadell degut a la tècnica que li han pitat......sense comentaris..

Només queda per dir, que divendres acabam la primera volta contra el líder, i que no estaria de més donar la sorpresa dins Sóller. Anim a totes que això poc a poc va rutllant.

ANOTADORES: Cati Vadell (2), Cata Amer (6), Magda (1), Yvonne (1), Bàrbara (13), Antonia Vadell (2), Laura Roman (6).