Tanteig d'handbol a Bons Aires. (33-25)

Comença la segona volta per l'equips Senior femení, no amb victòria però deixant destellades del que esperem sigui una molt bona segona volta.

El partit començà molt fred, a un pavelló amb unes condicions inhumanes, sense lloc a les bandes, un metre entre fondo i la paret, la taula dels anotadors invaïnt la pista de joc,etc. Enfront un equip relativament assequible, però que al final pogué amb les nostres jugadores.

El primer quart, molt entrebancat per part del dos equips, acabà amb un parcial de 9-6, aprofitant les rivals el mínim avantatge que tenien degut a l'alçada d'una de les seves jugadores, que sapigueren aprofitar els tirs lliures que decantaren aquest quart.

Al segon quart, les nostres van seguir jugant al ritme que ens imposaven les rivals, fins a tal punt que les rivals podien desenvolupar el seu joc mentre que nosaltres no acabavem de trobar-mos dins la pista, de fet, els 2 únics punts anotats per part nostre van ser des de la linia de tirs lliures. Parcial 10-2.

Al descans, valorant el nostre nivell i el nivell de les rivals, que a priori i de fet, crec que són inferiors a nosaltres, vam sortir amb ganes de posar-nos el mono de fer feina, i a base de ganes i talent no vam deixar passar a les rivals de dos punts, i molt poques vegades passar de mitja pista, cosa que en ocasions normals, hagués dinamitat el partit al nostre favor, però que en aquest cas, la poca fluidesa per sortir al contraatac, i la falta d'encert (gairebé totes les pilotes rodaven per la cistella, i malauradament no entraven) tan sols ens van permetre anotar 5 punts. Parcial de 2-5

Però el ritme de joc nostre era l'adequat, tan sols ens faltava la darrera passa, que va venir al darrer quart, on no vam arrufar la mà a l'hora de tirar, i en un moment, i amb un "triplasso" de na Bàrbara i un parell de cistelles "afortunades" d'algunes jugadores, i amb Antònia Vadell amb la mà calenta ens vam aconseguir posar a tres punts a falta de tres minuts, quan l'entrenador rival, va canviar a una jugadora, que va canviar el signe del partit, i a base de tirs lliures va aconseguir agafar la renta suficient com per no donar-nos opcions. Parcial 12-12.

Els primers 20 minuts directament es poden oblidar, però els 20 darrers son més que bons. Que passa? que les coses no surten totes soles, i per això se necessita més ENTRENAMENT, ejem ejem,...

Crec que som un equip mes que digne per lluitar per aquesta categoria (salvant les diferèncias amb el Sóller), i lo que crec que no hem de permetre es tenir aquets 20 minuts d'indiferència pel que feim, i que no hauria de ser necessari que jo faci el "pallasso" dins el vestuari per aixecar els ánims. En resum, que las maneres i són, i l'ambient la veritat és que és inmillorable, però ens fa falta millorar el nostre caracter guanyador. Això s'aconsegueix posant-ho tot a la pista, entrenaments i partits..

I ja, ja teniu una altre crònica, ja sabeu lo que vos toca a vosaltres ara.

ANOTADORES: Antònia (6), Cata Amer (3), Laura (9), Bàrbara (5), Cati Vadell (2).