Partit per oblidar a Porreres (90-31)

Partit per oblidar el disputat a Porreres. El marcador reflexa ja de per sí, el que ha estat un partit molt fluixet en tots els aspectes per part nostre.

L'inici del partit no pareixia augurar el que ha passat minuts envant, ja que els pimers 5 minuts de partit, fèiem un bon joc tant ofensiu com defensiu, però que amb un moment hem deixat de fer un bon balanç defensiu i les porrerenques han pogut dur a terme el seu bon joc al contraatac, acabant el primer quart 20-9.

El segon quart, hem sortit amb ganes, i les coses han sortit bastant bé, lo que havia de ser natural entre dos equips que duen a terme el seu joc, cada un intentant imposar el seu ritme que al final, les locals l'han sabut imposar. Resultat de 16-12

El punt d'inflexió s'ha donat al tercer quart, que tot i fer nosaltres la primera cistella, ha estat un autèntic festival de contraatacs de les rivals, acabant amb un parcial 34-3.

I más de lo mismo al darrer parcial, on tot i fer més cistelles, ens han tornat a cosir al contraatac. Parcial 20-8.

Destacar el partit de Laura Román, que no ha baixat els braços en cap moment i la intensitat de na Cata, que se trobava tota sola en la posició de base. Per contrarèplica........m'estalviaré fer comentaris per escrit.

ANOTADORES: Laura Román (9), Magdalena (4), Cata Amer (10), Cati Vadell (2), Antònia Vadell (2), Caterina Celià (2), Aida (2).