L'Infantil femení A guanya gràcies a una gran primera part (43-31)

Tots teníem moltes ganes que arribés la primera victòria després de la derrota de la setmana passada i, enfront d'un equip teòricament inferior al nostre, vam començar molt bé. Molt bona actitud en defensa, pressionant molt i recuperant per a poder contraatacar aconseguint un primer parcial de 19 a 4.

En el segon acte de la primera part, les nostres ja van començar a baixar el ritme i a cometre moltes faltes al voler sempre intentar robar el balon ficant les mans i no mantenint la posició per a no ser superades en el 1x1 i en atac, fallant infinitat de cistelles fàcils. Mostra d'això, un trist 12 a 5 de parcial a favor nostre.

En la segona part, començà el desastre en el nostre joc. Semblava que les nostres ja havien guanyat el partit, la defensa un desastre i com ja va passar en el primer partit en alguns moments, cada jugadora fent la guerra pel seu compte, primera que arriba amb la pilota, fins a dintre contra 5 jugadores. El bàsquet no és una carrera en sprint de 40 minuts, cal saber quan s'ha de córrer i quan és necessari donar 3 o 4 passades per a després poder trobar una situació de superioritat i poder penetrar o doblegar una passada (seguirem treballant), el resultat d'aquest quart 4 a 10 a favor de les del Sant Agustí.

En l'ultim quart, més del mateix, es demanen temps morts per a explicar com s'ha de jugar i no serveix de res, només estem pendents del que hem fet cadascuna de manera individual i no com equip (ens empipem i ens bloquegem), i seguim fent la guerra pel nostre compte, el resultat, altre parcial desfavorable de 8 a 12.

Pocs partits tindrem aquest any que fent la segona part que vam fer, ho puguem guanyar, pel que no cal cometre els mateixos errors. L'actitud segueix sent molt bona, ara falta dirigir-la correctament, cal aconseguir-lo.

Destacar el debut en aquesta categoria de la jugadora de l'infantil B, Ligia que va entrar en substitució de Xisca. Destacar també que si la setmana passada llançarem 46 tirs lliures, ahir en tot el partit llançarem 6 el que parla de les ganes que li va posar l'àrbitre del partit.

ANOTADORES: Xesca 14, Dandara 14, Lucía 5, Cris 4, Mª Magdalena 4, Aida 2, Blanca 0, Aitana 0, Caterina 0, Ligia 0.