Infantil femení A

Derrota en el darrer partit de lliga (67-39)

Derrota davant un dels millors equips de la lliga, el CIDE, un equip físicament superior al nostre que és el que va marcar la diferència. El primer quart va ser magnífic de les nostres que van tractar de tu a tu el rival i només la superioritat de les locals sota els taulers, anotant amb facilitat diverses vegades, va fer que perdéssim el primer parcial per 17 a 15.

Gran victòria de les infantils davant el potent Binissalem (53-48)

Gran victòria de les nostres jugadores davant un dels millors equips de la categoria, el Binissalem,  i que van demostrar ser mereixedores, per joc, d'estar entre les millors. El partit es presentava seriosament complicat a causa d'una setmana atípica per la celebració del nostre campus durant tota la setmana pel que les que havien participat en aquest, estaven molt cansades després de 5 dies de molt enrenou i les que no, només havien pogut entrenar dos dies amb diferents equips del nostre club.

Victòria clara de les Infantils (23-58)

Era l'últim partit teòricament més assequible abans de les dues finals que ens queden, Binissalem i Cide. Però sabíem que els Bons Aires sortiria amb moltes ganes, més després d'haver perdut només per 6 punts davant el Binissalem la setmana passada. Per tot això ja es va avisar que s'havia de sortir de la millor manera possible i sense confiances i les jugadores ho van entendre a la perfecció.

Victòria convincent de l'Infantil A (56-28)

Definiria el partit com que "les nostres noies han tornat". Han tornat al nivell que arribàrem a veure al final de la primera volta, amb una intensitat a la pista que deixa el contrari sense poder reaccionar de manera que a aquest nivell podem competir amb qualsevol equip dels que estan a dalt.

El primer quart va ser el millor, la nostra defensa no donava cap opció al contrari i en atac definíem amb claredat i qualitat, aconseguint anotar las cinc jugadors de camp i deixant al contrari amb només 6 punts. (17 a 6).

Les infantils guanyen a un equip de la "seva lliga" (44-39)

phoca_thumb_m_foto011Tornàvem a jugar contra un equip del nostre nivell i després de tantes derrotes sempre per poca diferència davant d'altres equips de la part alta de la classificació, ja tocava aconseguir una merescuda victòria. Sabíem que seria un partit molt igualat i així va ser amb un inici on cap dels dos equips donaven una a l'endret, molts nervis i imprecisions, exemple d'això el resultat en el primer quart, 7 a 4.

En el segon període, les nostres van començar dominant el partit clarament, la nostra defensa ben realitzada ens donava bons resultats per començar a agafar un avantatge en el marcador important veient la igualtat entre els dos equips, (parcial de 14 a 7). 21-11 al descans.