Gran victòria de les infantils davant el potent Binissalem (53-48)

Gran victòria de les nostres jugadores davant un dels millors equips de la categoria, el Binissalem,  i que van demostrar ser mereixedores, per joc, d'estar entre les millors. El partit es presentava seriosament complicat a causa d'una setmana atípica per la celebració del nostre campus durant tota la setmana pel que les que havien participat en aquest, estaven molt cansades després de 5 dies de molt enrenou i les que no, només havien pogut entrenar dos dies amb diferents equips del nostre club.

Però les nostres van treure el millor de cadascuna i ens van donar i es van donar una alegria molt merescuda.

El primer quart es va iniciar amb molt bones sensacions. La nostra defensa era molt bona i en atac es jugava amb molt bon criteri la pilota, buscant les millors opcions, controlant tant el rebot ofensiu com el defensiu, destacant Carmen, dominant en la pintura, (10 a 2), minut 6. Però a poc a poc les de Binissalem començaven a reaccionar com a bon equip que són i van reduir la diferència i igualar el joc. (18 a 14).

En el segon quart les nostres van baixar la intensitat i en atac vam començar a tenir dubtes el que va produir un 7 a 12 de parcial, al descans 25-26.

El tercer quart va ser per oblidar, semblava que ens cremava la pilota, passis impossibles, errors sota la cistella, faltes tontes, per tant, parcial de 5 a 12.

S'iniciava l'últim quart i es va demanar un últim esforç a les nostres jugadores amb 8 punts a sota, només volíem deixar-nos la pell a la pista i al final ja miraríem el marcador, no importava el resultat, si la nostra forma de jugar, sense por, no donant una pilota per perduda, sense passades impossibles i la nostres ho van entendre a la perfecció, jugant possiblement el millor quart de la temporada, passant per sobre a les de Binissalem que es van veure impotents per aturar a la nostres, amb un parcial espectacular de 23 a 10 que ens va donar una victòria molt merescuda per la gran temporada que està fent aquest equip i pels disgustos de perdre tants partits importants per un sol punt. Enhorabona de veritat.

Destacar el partidàs de tot l'equip però especialment de Carmen Benito, una jugadora de primer any que donarà moltes alegries al nostre club i que pot lluitar per poder estar en la selecció per a l'any que ve, estic convençut d'això.

Com negatiu, una altra vegada els tirs lliures.

Anotacions: Xesca 13 (1 / 2 tll), Blanca 0, Lucia 6 (0 / 5 tll), Dandara 9 (1 / 4 tll), Carmen 16 (2 / 7 tll), Cristina 1 (1 / 2 tll), Aitana 4 , Aida 0 (0 / 2 tll), Caterina 0, Xisca 4