Les infantils guanyen a un equip de la "seva lliga" (44-39)

phoca_thumb_m_foto011Tornàvem a jugar contra un equip del nostre nivell i després de tantes derrotes sempre per poca diferència davant d'altres equips de la part alta de la classificació, ja tocava aconseguir una merescuda victòria. Sabíem que seria un partit molt igualat i així va ser amb un inici on cap dels dos equips donaven una a l'endret, molts nervis i imprecisions, exemple d'això el resultat en el primer quart, 7 a 4.

En el segon període, les nostres van començar dominant el partit clarament, la nostra defensa ben realitzada ens donava bons resultats per començar a agafar un avantatge en el marcador important veient la igualtat entre els dos equips, (parcial de 14 a 7). 21-11 al descans.

Després del descans les nostres van sortir com en els millors partits, gran defensa i sense perdonar en atac 30-13, però gairebé sempre al veure'ns superiors, ens relaxem i vam començar a fer regals incompressibles en servei de fons, el que dugué al fet que les visitants tornessin a creure en la victòria amb un parcial d'1 a 8 en els últims 2 minuts. (Parcial de 10 a 11).

En l'últim quart, vam tornar a sortir molt bé i vam posar les coses al seu lloc amb un 42 a 25 per el que pensem que fins i tot no tindríem problemes per superar el bàsquet average que era de 6 punts però una altra vegada van tornar els errors de jugador de minibàsquet i que definitivament han de desaparèixer. Una falta d'intensitat incomprensible on ens treien les pilotes de les mans si les donàvem al contrari el que va produir que ens fessin en els últims quatre minuts de partit un parcial de 2 a 14 que feia que el bàsquet average quedés igualat. (Parcial de 13 a 17). Final del partit 44-39.

És difícil d'explicar que siguem capaços de fer les coses tan bé i tan malament en un mateix quart. Cal destacar el bon partit d'Aída tant en defensa com en atac.

Com a negatiu després de diverses setmanes millorant, el poc encert des de la línia de tirs lliures, 5 de 16.

ANOTACIONS: Xesca 11 (3 / 8 tll), Blanca 0, Lucia 7 (1 triple), Dandara 9 (1 / 8 tll), Cristina 3 (1 / 4 tll), Aitana 0, Aída 6 (0 / 1 tll), Caterina 2, Magda 2, Xisca 4.