Victòria convincent de l'Infantil A (56-28)

Definiria el partit com que "les nostres noies han tornat". Han tornat al nivell que arribàrem a veure al final de la primera volta, amb una intensitat a la pista que deixa el contrari sense poder reaccionar de manera que a aquest nivell podem competir amb qualsevol equip dels que estan a dalt.

El primer quart va ser el millor, la nostra defensa no donava cap opció al contrari i en atac definíem amb claredat i qualitat, aconseguint anotar las cinc jugadors de camp i deixant al contrari amb només 6 punts. (17 a 6).

El segon període amb 5 noves jugadores, no aconseguim estar al mateix nivell en atac encara que en defensa continuàvem realitzant un gran treball, (9 a 9). 26-15 al descans.

A la represa, amb el primer quintet, vam tornar a la feina ja trobem còmodes en atac, aconseguint un 14-0 de inició i pràcticament deixant el partit sentenciat, (parcial de 16 a 6).
En l'últim període es va continuar amb la mateixa intensitat, aconseguint una altra vegada estar en els quatre períodes a un alt nivell defensiu el que ens va donar un altre parcial favorable de 14 a 7. Final del partit, 56 a 28.

Cal destacar el bon partit d'Aitana (com s'entrena es juga).

Les possibilitats són mínimes per classificar, ja que no depenem de nosaltres, però la nostra obligació és guanyar els tres partits que ens queden, Bons aires, Binissalem i Cide i esperar el que passa.

Ningú ens podrà treure l'excel·lent temporada que estem realitzant i la nostra gran millora com jugadores tot i que el calendari no ens ha ajudat per a res.

Enhorabona a totes ia continuar sense conformar-fins que acabi l'últim partit de la temporada.

Anotacions: Xesca 13 (3 / 10 tll), Blanca 0, Lucia 2 (0 / 2 tll), Dandara 3 (1 / 3 tll), Carmen 13 (1 / 3 tll), Cristina 7 (1 / 2 tll), Aitana 3 (1 / 5 tll), Magda 4 (0 / 3 tll), Xisca 4.