Victòria clara de les Infantils (23-58)

Era l'últim partit teòricament més assequible abans de les dues finals que ens queden, Binissalem i Cide. Però sabíem que els Bons Aires sortiria amb moltes ganes, més després d'haver perdut només per 6 punts davant el Binissalem la setmana passada. Per tot això ja es va avisar que s'havia de sortir de la millor manera possible i sense confiances i les jugadores ho van entendre a la perfecció.

L'inici va ser molt bo amb un 2 a 12 i amb gran intensitat en defensa, aconseguint bones sortides al contraatac, concepte que hem millorat bastant, encara que molts d'ells van acabar fallats, de manera que la diferència en el marcador podria haver estat més grossa.

En el segon període, els dos equips van estar molt imprecisos, les nostres una mica despistades, van donar massa concessions a les locals que van començar a agafar més confiança i igualar el joc.

La nostra jugadora Carmen per un cop a la boca del estómac, es va trobar indisposada, havent de ser canviada i no pogué participar més en el partit. Parcial favorable de 9 a 11.

Després del descans les nostres van tornar a l'atac i amb un 0 a 14 en els primers minuts, ja deixaven el partit gairebé sentenciat. Parcial de 10 a 21.

En l'últim quart amb tot ja decidit es van realitzar molts canvis per donar més minuts a jugadores que ho necessiten per agafar més confiança i la veritat és que van respondre molt bé amb un 2 a 14 i molt bones sensacions. Final del partit 23-58.

Cal destacar el gran partit de Caterina que va millorant dia a dia i que ha de ser una jugadora important per a aquest equip a partir d'ara.

Les coses estan complicades per entrar entre les 5 primeres places però mentre hi ha vida hi ha esperança per la qual cosa hem d'intentar i almenys treure'ns aquesta espina que se'ns va quedar clavada a la primera volta.

Però com ja us vaig dir la setmana passada, ningú ens pot treure la gran temporada que hem fet.

Anotacions: Xesca 11pt (1 / 6 tll), Blanca 0 pt, Lucia 4 (0 / 3 tll), Dandara 15 pt (0 / 3 tll, 1 triple), Carmen 6 pt, Cristina 3 pt (1 / 2 tll), Aitana 3 pt (1 / 2 tll), Aida 2 pt, Caterina 10 pt, Xisca 4 pt (2 / 2 tll).