Derrota en el darrer partit de lliga (67-39)

Derrota davant un dels millors equips de la lliga, el CIDE, un equip físicament superior al nostre que és el que va marcar la diferència. El primer quart va ser magnífic de les nostres que van tractar de tu a tu el rival i només la superioritat de les locals sota els taulers, anotant amb facilitat diverses vegades, va fer que perdéssim el primer parcial per 17 a 15.

En el segon període les coses es van iniciar de la mateixa manera, molta igualtat i molt bona intensitat de les nostres, arribant al minut 5 amb un ajustat 21-20. Però a partir d'aquí les nostres van desaparèixer, donant moltes facilitats al Cide que amb un 9 a 2 de parcial, haurien bretxa al marcador. Al descans 31-22.

Després del descans, continuem fora del partit, no aconseguíem parar el rival amb la nostra pressió a tota la pista i sota la nostra cistella les locals eren totalment superiors. 17-5 de parcial.

Amb el partit pràcticament sentenciat, l'últim quart va ser una mica més igualat ja que el nostre equip mai deixà de lluitar fins a l'últim segon, però no era el nostre dia. Parcial de 19 a 12. Final del partit 67-39.

S'ha acabat la lliga i ens hem quedat a les portes d'entrar en el campionat de Mallorca, fent una gran temporada i el que és més important, que tant jugadores com l'equip tècnic, ho hem passat molt bé de veure la gran progressió que ha tingut l'equip. Cal continuar treballant i millorar per a quan tinguem la propera oportunitat, aconseguir-ho.

Cal destacar el debut en la categoria de Ligia Picó, jugadora de l'equip B, que està millorant molt i va tenir el premi de poder jugar aquest partit en el grup especial.

També destacar el partit de l'altra jugadora de B, Mari, que va tenir una molt bona actuació amb 10 punts anotats. També destacar el millor partit de Magda que de millorar petits detalls tècnics, podria ser una bona jugadora.

Anotacions: Xesca 1 (1 / 2 tll), Mari 10, Blanca 3 (3 / 6 tll), Lucia 4 (2 / 4 tll), Dandara 8 (1 / 5 tll), Cristina 6 (2 / 2 tll), Aitana 0 , Aida 0, Ligia 1 (1 / 4 tll), Magda 5 (1 / 2 tll).