Gran partit de les infantils que guanyen a Zona 5 (22-55)

S'estan començant a veure els resultats de la intensitat en els entrenaments i el dissabte en la pista del Zona 5 de Manacor es va fer el millor partit de la temporada. Molt bona pressió en tota la pista que ofegava per complet a les locals i algunes jugades molt boniques sense botar i amb passades molt ràpides que van acabar amb cistella.

El primer quart la nostra intenció era començar-lo marcant diferències i les nostres van sortir molt fortes aconseguint un 5 - 15 de parcial amb una molt bona actuació de Caterina Pomar que esperem continuï per aquest camí. En el segon quart vam estrènyer encara més i amb una espectacular Carmen Benito (12 pts en aquest quarto), acabem trencant el partit amb un parcial de 7 a 23.

En la represa, vam continuar bé en defensa però en atac comencem a precipitar-nos un poc i fallem diverses canastres fàcils, (1-12 de parcial). En l'últim període amb molts canvis, vam perdre un poc el ritme del partit i les de Manacor que sempre van lluitar i no van donar un sol baló per perdut, van aconseguir guanyar-nos el parcial per 9 a 5. Final del partit 22 a 55 que ens fa tenir esperances que si seguim millorant el nostre nivell, podem estar en la zona alta de la classificació.

Destacar els 19 ptos de Carmen Benito en el seu primer partit amb les nostres i els 17 de Xesca Reynés així com la gran actuació en defensa de tot l'equip, especialment de Dandara que es va buidar en defensa al costat de totes les seves companyes.

ANOTADORAS: XESCA 17 ( 1-4 tll), BLANCA 2 (0-2 tll), LUCIA 4, DANDARA 2 ( 0-2 tll), CARMEN 19 (3-6 tll), CRISTINA 0, AITANA 2 (0-2 tll), AIDA 0, CATERINA 9(1-4 tll), MAGDA 0.