Derrota incomprensible contra el Manacor (49-51)

Incomprensible vista la primera part on les nostres tot i començar molt nervioses en el primer quart i no aconseguir dominar amb el nostre joc de pressió a tota la pista enfront d'un bon equip, van acabar només tres punts baix en el marcador, 12 a 15. Però ja en el segon, un parcial de les nostres de 18 a 4 amb una molt bona defensa de dues contra un sobre la jugadora del baló, deixava el partit franc per a nosaltres de fer les coses bé en la segona meitat.

Durant el descans ja es va avisar que s'havia de continuar igual per a poder aconseguir una victòria molt important i que no havia gens decidit, quedava l'altra meitat del partit. Comença el tercer quart i comencen els errors defensius, ens superaven fàcilment en l'u contra un el que feia que ens descomponguéssim en defensa amb errors de marcatge que donava fàcils anotacions per a les de Manacor que aconseguien un parcial en aquest quart de 9 a 13, però amb un avantatge per a les nostres encara important per a afrontar els últims deu minuts 41 a 32.

Però literalment, vam desaparèixer del partit i deixàrem creure a les visitants que podien guanyar i va continuar el nostre desastre en defensa, sent superades fàcilment amb un simple canvi de mà en el 1x1, deixant anotar una vegada i una altra sota la cistella de manera incomprensible i per a més desgràcia, fallant nosaltres el que no es pot fallar i altra vegada mal en els tirs lliures. Resultat, parcial de 8 a 19 (49 a 51) que ens fa perdre altre partit en els ultimos segons i que d'estar dalt amb les millors, ens hem de conformar de moment a estar en terra de ningú que és el pitjor que et pot passar. El positiu de tot això és pensar que estem al nivell de les millors, però cal acabar de creure-se'l i demostrar-lo en la pista fins a l'últim segon del partit.

Sé que esteu totes adolorides i això és bo si ha servit com lliçó i no torna a passar-nos. Ara ve el més difícil, a veure si estem a l'altura i ens donem una alegria. Destacar altra vegada el gran partit de Carmen Benito amb 16 punts i també a Aitana que va estar bastant bé, forçant moltes faltes igual que Xesca Reynés que malgrat fallar diverses entrades a cistella més aviat fàcils, no se li pot retreure res ja que sempre es deixa la pell en la pista. Pot ser que de vegades sigui molt exigent amb algunes jugadores però ho sóc perquè estic convençut que poden donar molt més. Ja sabeu el que toca el dilluns, espero no falti ningú.

ANOTADORES: XESCA 11 ( 1/8 tll), BLANCA 1(1/4 tll), LUCIA 1 (1/2 tll), DANDARA 8 (2/4 tll), CARMEN 16 (6/9 tll), CRISTINA 2, AITANA 3 (3/6 tll), AIDA 2 (0/2 tll), CATERINA 2 (0/2 tll), MAGDA 3 (1/1 tll).