Les Infantils perden clarament a Sant Josep (82-33)

Anar a jugar a un partit a Sant Josep és sempre una tasca difícil però si li afegim la baixa de jugadores importants per al nostre equip, la complicació augmenta. Com dic, les baixes de Xisca, Carmen i Mª Magdalena va fer que haguéssim d'alinear a Patri i Laura de l'equip C i que van tenir un molt bon debut en aquesta categoria.

El partit no va començar del tot malament i en els primers 3 minuts les nostres estaven molt ben plantades en la pista, aconseguint neutralitzar els atacs de les de Sant Josep i aconseguint sortir de la seva pressió bastant bé, però tot va ser un miratge i a poc a poc i literalment ens van passar per damunt. Ens donem per vençudes molt ràpidament i en alguns moments ens amaguem darrere del contrari i això ha de canviar. El resultat del primer quart ho diu tot 24 a 6.

En el segon, vam millorar una mica en defensa però seguim sent molt fluixes en aquest aspecte, no som capaços de ficar una empenta en el rebot ni sense voler i en atac no aconseguiem gairebé ni llançar a cistella, les jugadores sense pilota molt estàtiques. Resultat d'aquest quart 19 a 7.

Després del descans les nostres van millorar una mica encara que les de Sant Josep també van baixar en la seva intensitat defensiva. 21 a 10 de parcial. L'últim quart va ser el millor per a les nostres però diverses pèrdues en els últims segons propiciaren altre parcial en contra de 18 a 10. Al final 33 a 82, una diferència que reflecteix la diferència entre els dos equips però que penso que no és la real ja que no vam estar en ningun moment al nostre nivell. Destacar com he dit abans el debut de la petita Patrícia que és una lluitadora i no li té por a ningú i el de Laura que va aconseguir 6 punts. De la resta no es pot treure res positiu, vam seguir igual de malament en els tirs lliures.

ANOTADORES: XESCA 5 (3/13 tll), BLANCA 3 (1/4 tll), LUCIA (/1/4 tll), DANDARA 8 (2/6 tll), PATRICIA 0, CRISTINA 6 (0/2 tll), AITANA 0, LAURA 6, AIDA 0, CATERINA 1 (1/2 tll),