Les infantils guanyen el "1r. torneig Platja de Palma"

foto001-150Gran partit de les nostres jugadores a la final contra l'equip amfitrió, el Bahía San Agustín. Sabíem que el partit seria molt més difícil que a la semifinal ja que en el partit de lliga davant d'aquestes, ja ens ho van posar molt difícil, per la qual cosa havíem d'estar a un bon nivell per poder aconseguir una victòria en un pavelló ple de públic i amb un gran ambient.

L'inici del partit va ser molt igualat, sempre amb les nostres per davant en el marcador però sense poder marxar de manera clara. Bé en defensa amb molta intensitat encara que la nostra defensa pressionant a tota la pista no acabava de funcionar, malgrat això acabàvem el quart amb un parcial favorable de 21 a 13.

En el segon quart, amb un nou quintet, vam començar bé però les locals van millorar molt en defensa i les nostres començaven a perdre moltes pilotes al mig camp el que va produir que el partit es igualés un altre cop al marcador, cometíem els mateixos errors de la semifinal, recuperàvem pilotes que tornàvem a perdre immediatament amb passades impossibles, parcial desfavorable de 17 a 20, al descans 38-33.

Després del descans, sabiem que era el moment de trencar el partit, traient un quintet molt fort i les nostres van sortir com un autèntic vendaval. Vam començar a jugar com mai amb una defensa perfecta i molt entonades en atac el que va portar a sentenciar el partit amb un parcial de 31 a 4.

L'últim quart seguim lluitant igual que l'equip rival que no van baixar els braços ni un instant, realitzant molts canvis aconseguint un parcial de 12 a 9. Al final gran victòria per 81 a 46.

Cal destacar a totes les jugadores que han lluitat moltíssim en els dos partits disputats, esperant que segueixin amb aquesta actitud i esperant guanyar algun partit de lliga en els enfrontaments contra equips d'igual o superior nivell.

Cal destacar que a poc a poc anem millorant en el tema dels tirs lliures, cosa molt important si volem guanyar partits igualats.

Enhorabona a totes, us heu guanyat la paella que us vaig prometre.

ANOTACIONS: Xesca 22 (2 / 4 tll), Blanca 6 (2 / 4 tll), Lucia 7 (1 / 4 tll), Dandara 18 (2 / 6 tll), Carmen 19 (1 / 4 tll), Aitana 2, Mari 2 (2 / 2 tll), Aida 0, Caterina 0 (0 / 2 tll), Sofia 5 (1 / 2 tll).