Les infantils tornen a guanyar tot i jugar ben malament (47-32)

Veníem de jugar el torneig en l'Arenal el cap de setmana que possiblement ens ha confós, vist l'actitud en els dos entrenaments d'aquesta setmana i és que hem de tenir clar que el nostre equip, si no juga al cent per cent en tots els partits, qualsevol equip ens pot guanyar i això s'ha de tenir molt clar, no podem pensar que al jugar contra un equip teòricament inferior, anem a guanyar sense baixar de l'autobús i espero que amb el partit d'avui hagi quedat ben clar.

Com dic, ja es venia venir el que podia passar veient l'escalfament de les nostres jugadores abans de començar el partit i abans de sortir a la pista ja es va avisar de la relaxació que semblàvem dur però això no va servir de res i va començar el partit fent el pitjor quart de tota la temporada, que si haguessin estat contra un altre equip, possiblement ja hauríem tirat el partit a les escombraries. Defensa zero, en atac un desastre i pèrdues de pilota incomptables, resultat un marcador de futbol sala 5 a 6.

Després de la bronca oportuna, s'iniciava el segon quart on les nostres van reaccionar, tot i la nostra defensa no era la millor, vam posar les coses al seu lloc amb un parcial de 17 a 4 per anar al descans amb les coses més clares, 22 a 10.

A la represa, continuem millorant a compte gotes però la bona defensa del Bons Aires, no ens deixava jugar còmodes, continuant les nostres pèrdues de pilota. Parcial favorable de 14 a 7, el que deixava a falta de l'últim quart el partit pràcticament sentenciat.

La idea de l'últim quart era donar minuts a les jugadores que menys havien jugat amb el resultat en tres minuts d'un parcial de 0 a 8, havent de tornar a fer canvis perquè no perillés el resultat. Al final les aigües van tornar al seu curs tot i perdre aquest últim quart per 11 a 15. Final de partit 47-32.

Espero que dijous tornem a ser l'equip que hem estat fins ara.

Cal destacar el debut en aquesta categoria de la jugadora de l'equip C, Claudia Laplace. Bon partit de Dandara i Xesca.

Com a negatiu, la poca aportació en punts de la resta de jugadores.

ANOTACIONS: Xesca Reines 17 (3 / 11 tll), Blanca 2 (0 / 2 tll), Lucia 1 (1 / 4 tll), Dandara 17 (1 / 2 tll), Claudia 0, Aitana 0, Laura 3 (1 / 2 tll ), Aida 2, Caterina 0, Magda 0.