Les infantils no poden amb les millors (25-58)

El partit al meu entendre va arribar en el pitjor moment per a les nostres que portaven més d'un mes sense competir el que ens va deixar sense ritme i sense resposta contra la forta defensa de les del Cide amb jugadores molt físiques.

El partit no va començar malament, però es mastegava un nerviosisme en les nostres jugadores que no ens deixava fer el nostre joc contra una defensa molt tancada de les visitants on les seves jugadores interiors no sortien a defensar les seves jugadores fora de la zona el que feia que fos pràcticament impossible penetrar, acabant el quart 5-9.

En el segon, més del mateix, chocábamos contra aquest mur de jugadores molt grans en atac i la nostra defensa no era la que en moltes ocasions ens ha donat tan bons resultats, afegint la lesió de Dandara amb un cop al cap que la va deixar fora del partit, el que va portar a acabar de descentrar i que el marcador s'ampliés gràcies a un altre parcial desfavorable de 7 a 14.

Al descans es va parlar de que no es podia jugar pitjor i que havíem de reaccionar, però estàvem equivocats, no donàvem una a dretes i deixàvem córrer a les visitants que anotaven sense dificultat, encaixant un altre parcial de 7 a 16 que sentenciava el partit.

En l'últim període recuperem a Dandara però ja estàvem abatudes i sense confiança no poden competir davant un gran equip que al meu entendre, és el millor de la categoria. Parcial de 6 a 19. Final del partit 25-58.

Penso que com he dit és el millor equip de la categoria però les nostres no han estat al seu nivell el que ens ha de servir per adonar-nos que encara ens falta molt per aconseguir coses importants però segueixo confiant en totes vosaltres per aconseguir-ho.

Com a negatiu, destacar que només aconseguim anotar 8 cistelles en joc en tot el partit el que diu molt del partit de les nostres.

ANOTADORES: Xesca 7 (3/5 tll), Blanca 1 (1/2 tll), Lucia 0 (0/2 tll), Dandara 6 (4/4 tll), Aitana 1 (1/3 tll), Aida 0, Caterina 6, Magda 0, Xisca 0 (0/2 tll).