Derrota dolorosa en un partit clau (39-40)

Era un partit clau per a les nostres, per poder tenir més fàcil estar entre les 5 millors i per desgràcia l'equip no va estar a l'altura i la responsabilitat ens va pesar massa. Havíem de guanyar i fer-ho si era possible de més d'un punt però el partit es va convertir en un calc de l'jugat a la pista del Hispània en el primer partit de lliga i que vam perdre per un punt com va passar allà. Vam tornar a patir un altre arbitratge desastrós com va passar allà i també per desgràcia vam patir una lesió en l'últim minut també com va passar allà.

L'inici va ser dolent per part dels dos equips amb una gran quantitat d'imprecisions i errors de tots els colors. La defensa de l'Hispània molt tancada (zona claríssima) ens impedia anotar fàcilment el que ens obligava a haver de llançar des de l'exterior aconseguint anotar dos triples però cap cistella de dos punts del que diu molt del nostre joc. (Parcial de 8 a 9) .

En el segon quart, més del mateix, encara que vam començar bé amb un 5 a 0 de parcial, la nostra defensa no aconseguia imposar-se i quan funcionava, no ho aprofitàvem per anotar per la nostra lentitud i poc a poc ens anàvem diluint, tornant perdre el quart per 9 a 10. (17 a 19 al descans).

Després del descans semblava que teníem les coses més clares i semblava que la por desapareixia, la nostra defensa començava a funcionar i començàvem a córrer. Vam poder trencar el partit però el desaprofitem amb múltiples errors sota la cistella. (parcial favorable 10-4).

El partit estava en un mocador però dominat per les nostres fins al 37-32 a falta de 3 minuts per al final, va començar el despropòsit, on entre diverses faltes claríssimes no assenyalades a les nostres i la falta d'agressivitat en el rebot defensiu, deixàvem que ens anotessin 6 punts consecutius sota la cistella el que posava per davant 37-38 a les visitants.

Posteriorment en el darrer minut aconseguíem anotar dos tirs lliures, que ens tornaven a situar per davant en el marcador però una falta inexistent assenyalada a Xesca, la deixava fora del partit en el moment més important. Un altre error en el rebot deixava que ens posessin una altra cistella a falta de 14 segons i es va lesionar amb un esquinç de lligaments nostra jugadora Blanca.

Amb l'última possessió per poder guanyar, no aconseguim anotar perdent un altre partit i ja van tres, per un punt, 39 a 40.

Està clar que no estem passant pel nostre millor moment però no s'ha de desanimar i sí seguir treballant per poder tornar a ser les mateixes.

Tots acabem molt decebuts dissabte però cal aprendre dels nostres errors i si ens caiem cal tornar a aixecar-se i quan arribem al final, veurem on som. Recordeu que era el primer partit de la segona volta per la qual cosa encara ens queda molt per fer ..

Desitgem a Blanca una ràpida recuperació de la seva lesió.

ANOTACIONS: Xesca 9 (5 / 10 tll), Blanca 0 (0 / 2 tll), Lucia 1 (1 / 2 tll), Dandara 15 (2 triples, 3 / 6 tll), Carmen 8 (1 triple, 1 / 2 tll) , Cristina 0, Aitana 0, Aida 0, Caterina 3 (1 triple) Magda 0, Xisca 3 (1 / 2 tll)