Complicada victòria de les infantils a S'Arenal (57-61)

Ens falta la confiança que teníem fa dos mesos i la volíem recuperar el dissabte però el partit va començar com és habitual, fredes a l'inici dels partits i amb molts dubtes, mostra d'això el 8 a 2 en els primers 4 minuts de partit que creava encara moltes més dubtes. Però gràcies a déu vam tenir una gran reacció amb 0-11 que deixava una mica més de tranquil.litat, acabant el quart amb un 9-17 favorable.

En el segon quart el partit va començar a ser molt físic i de molt contacte, els dos equips pressionant a tota la pista amb molta agressivitat on les nostres van saber jugar arribant a estar 18 punts amunt, 18 a 36, però incompressible, vam perdre la concentració en els últims 2 minuts el que feia que encaixàssim un parcial desfavorable de 10 a 2, al final, parcial favorable de 18 a 21, al descans 27-38 i tot per decidir.

Després del descans, volíem deixar les coses més clares i acabar de tancar el partit però les de s'Arenal no van afluixar ni un segon i les nostres semblaven no trobar-se còmodes, el partit es va igualar molt i van continuar els errors per la nostra part sota la cistella havent de lluitar molt per aconseguir cada punt, en canvi els nostres múltiples errors en la passada, deixaven anotar cistelles fàcils al contrari del que deixà un parcial empatat a 14.

L'últim període va ser igualat mantenint les diferències fins que van arribar els últims dos minuts, on van arribar els vells fantasmes, pensem que el partit estava guanyat i deixàrem de jugar deixant que el rival se'ns pugés a sobre, ficant la por al cos amb un parcial de 8 a 0, havent de patir fins l'últim segon jugant la darrera possessió amb només dos punts amunt. Al final, Dandara sentencià amb una gran jugada. Final de partit 57-61.

L'únic positiu que veig en tot això, és que ens convertirem en autèntics especialistes en jugar finals d'infart. Com a negatiu les autèntiques "pájaras" que tenim durant els partits, passem a fer un gran joc durant 5 minuts i les mateixes jugadores tirar per terra tot el que s'ha fet en els 5 minuts.

Cal destacar el bon partit de Dandara i d'Aitana, una jugadora que necessitem que torni a ser la d'abans, només falta que cregui més en el molt que ens pot aportar.

Destacar també a Carme que es va dur molts cops durant el partit i animar Caterina. No vull oblidar-me del bon debut de Marga Bauzá de l'equip "B" que per primera vegada jugava amb les nostres causa de la lesió de Blanca i que va complir perfectament amb el seu treball, sent molt valent i no amagant-se i anotant 3 punts.

Donar l'enhorabona a l'equip del Bahía San Agustín per la seva millora que han demostrat des del primer partit que vam jugar a la primera volta. Segur que donaran més d'una sorpresa.

ANOTACIONS: Xesca 10 (4 / 8 tll), Marga 3 (1 / 2 tll), Lucia 5 (1 / 5 tll), Dandara 14, Carmen 10 (2 / 7 tll), Cristina 0 (0 / 2 tll), Aitana 9 (1 / 1 tll), Aida 6 (0 / 2 tll), Caterina 4, Xisca 0.