Les infantils guanyen a Zona 5 (73-53)

phoca_thumb_m_foto017Victòria molt important abans del partit de dijous a Manacor. El partit es va iniciar sense un dominador clar, intercanvi de cistelles on les defenses s'imposaven als atacs. Dos robatoris de pilota en els últims segons ens donaven una petita diferència, 15 a 9.

En el segon quart, les nostres van millorar en atac gràcies també a la nostra defensa que començava a funcionar. Com dic la nostra defensa funcionava però moltes de les nostres bones accions acabaven amb una pèrdua a causa d'una mala passada o una fallada sota la cistella el que feia que les visitants, amb un joc també molt ràpid, aprofitessin per contraatacar i anotar fàcil. (Parcial favorable de 19 a 16). Al descans 34-25.

Després del descans les nostres van sortir molt fortes, 42-25 però seguíem cometent errors en les passades el que continuava donant possibilitats a les visitants a més d'innombrables errors incompressibles sota la cistella contrària, no aconseguint tancar el partit. (Parcial de 20 a 15).

En l'últim quart teníem clar que no volíem un altre final agònic per la qual cosa continua igual i intentant no errar tant sota la cistella, el partit no es podia escapar i així va ser. Per fi un final tranquil i a més jugant bé, parcial favorable de 19 a 13. Final del partit 73-53.

Com a positiu, els 73 punts aconseguits tot i haver fallat tot el que fallem i a més davant d'un molt bon equip que lluità fins a l'últim segon.

Com a negatiu, la quantitat de pèrdues després d'una recuperació. Si aconseguim millorar en aquest aspecte, tornarem a estar amb les millors.

Anotadores: Xesca Reynés 16 (2 / 6 tll), Laura 3 (1 triple), Lucia 2, Dandara 21 (3 / 7 tll), Carmen 11 (3 / 5 tll), Cristina 0, Aitana 1 (1 / 2 tll), Aida 3 (1 / 2 tll), Caterina 8 (1 / 4 tll, 1 triple), Xisca Ramis 8 (2 / 2 tll).