Les infantils cauen davant un Manacor superior (60-43)

Jornada que es jugava aquest dijous passat. Les nostres es jugaven un altre partit important, ja que havíem de donar la sorpresa per poder esmenar la derrota davant del Hispània i poder-nos apropar a les places que donen opció de jugar el campionat de Mallorca. Sabíem que el partit era de màxima complicació però també sabíem que de no cometre els mateixos errors del partit de la primera volta i que vam perdre de 2 punts, podríem lluitar pel partit.

El partit es va iniciar amb molta igualtat on les defenses s'imposaven sobre els atacs i només els nostres errors ens van portar a estar sota en el marcador 12-8.

El segon quart va ser un calc del primer, no acabàvem d'estar al nostre nivell però seguíem estant en el partit el que ens donava esperances que de millorar el nostre joc, podíem donar la volta al marcador. Només en aquest quart vam fallar 10 tirs lliures. Parcial desfavorable de 12 a 10, al descans 24-18.

Només 6 punts avall i jugant més aviat malament en atac, ens seguia donant marge per reaccionar, però a la represa encara que millorem en atac, la nostra defensa va baixar molts punts i deixem córrer al Manacor el que va fer que no aconseguíssim rebaixar la diferència, 18 a 18 de parcial.

S'iniciava l'últim quart 7 punts baix i es va demanar un últim esforç a les jugadores que tot i lluitar molt, no aconseguien imposar el seu joc, estant molt nervioses el que ens portava a perdre moltes pilotes al mig camp amb el que la diferència va anar creixent , de manera que a poc a poc, les nostres van abandonar la seva lluita en perdre la fe en la victòria. Parcial de 17 a 7.

Al final, 60-43 el que ens deixa molt lluny de la possibilitat d'entrar entre les 5 primeres places.
Bon partit del Manacor que en els minuts decisius van ser molt superior a les nostres. No es pot retreure res a les nostres jugadores en l'aspecte de lluita però ens han fet falta altres coses principalment en el nostre joc d'atac.

ANOTACIONS: Xesca 9 (1 / 7 tll), Lucia 0, Dandara 15 (3 / 4 tll), Carmen 7 (3 / 7 tll), Cristina 4 (0 / 2 tll), Sofia 5 (1 / 2 tll), Aida 0 , Caterina 0 (0 / 2 tll), Xisca 3 (1 / 6 tll).