L'infantil femení dóna la cara contra el líder Sant Josep (32-45)

Partidàs de les nostres davant del líder que va haver de patir de valent per guanyar el partit.
Gran intensitat defensiva de les nostres que van demostrar que sense la pressió d'haver de guanyar, juguen molt millor, sense por a perdre, traient el màxim cadascuna d'elles.
Comencem una mica espesses però a poc a poc ens trobàvem més còmodes a la pista, malgrat tot ens anàvem 7 sota en el marcador, 7 a 14 en els primers 10 minuts.

El segon quart amb un nou quintet, millorem molt, principalment en defensa, creant molts problemes a les del Sant Josep que es veien impotents per superar-i només els nostres errors sota la cistella feien que acabéssim perdent per 6 a 11.

Després del descans, les nostres van sortir com a motos i possiblement fent el millor quart de la temporada amb una defensa gairebé perfecta, van endossar un 15 a 9 a les líders, que feia que a falta de l'últim període només estiguéssim 6 punts avall, 28-34.

Els últims 10 minuts continuem igual, un desgast en defensa impressionant però els errors en atac es paguen i més davant d'un equip amb tanta qualitat com Sant Josep, que van saber aprofitar. Al final parcial de 4 a 11 que va deixar un resultat de 32 a 45 i que va deixar un gran sabor de boca.

Cal destacar les nostres 3 baixes, Blanca, Magdalena i Xisca que van ser molt bé substituïdes per les jugadores de l'equip C, Clàudia, Laura i Carme.

Cal destacar el gran partit de tot l'equip en defensa, no així en atac que vam estar molt poc encertats.

ANOTACIONS: Xesca 6 (2 / 4 tll), Claudia 0, Lucia 2, Dandara 10 (0 / 4 tll) Carmen 4 (2 / 6 tll), Cristina 0, Aitana 2 (0 / 2 tll), Laura 2, Aida 4, Caterina 2