L'Infantil A es retroba amb la victòria (30-54)

phoca_thumb_m_foto005Bon partit del nostre Infantil A davant d'un equip, La Salle, que no va regalar res i que també va realitzar un excel lent partit. L'inici del mateix va ser molt bo per part de les nostres jugadores que amb una gran defensa ofegaven a les locals que es veien impotents per aturar a les nostres, 3 a 20 de parcial.

En el segon quart amb un cinc nou, les nostres van baixar la seva intensitat el que juntament al fet que les locals van millorar moltíssim, va produir una igualtat en el joc i al marcador, 8 a 8.

Després del descans, la nostra intenció era trencar definitivament el partit, però les de La Salle amb molta intensitat en defensa, aconseguien trencar el nostre joc, costant molt ficar cistelles.

A més les nostres en defensa no aconseguien recuperacions per poder córrer per la qual cosa va tornar la igualtat al marcador, 10 a 10 de parcial.

En el darrer quart van tornar les bones sensacions i les nostres es van retrobar amb el bon joc aconseguint un parcial de 9 a 16, final del partit 30-54.

Ens falta continuïtat en el joc, hem d'aconseguir que no es noti qui està en la pista i qui no..

Cal destacar l'extraordinari partit de Xesca Reynés i també de Cristina Martorell que sembla haver despertat en els últims partits.

No vam poder comptar amb Aitana i Carmen per la qual cosa va haver de donar-nos una mà la jugadora de l'equip B, Sofia.

ANOTACIONS: Xesca 27 (7 / 10 tll), Blanca 1 (1 / 2 tll), Lucia 0 (0 / 2 tll), Dandara 8, Cristina 8 (0 / 2 tll), Sofia 3 (1 / 5 tll), Caterina 3 (1 / 2 tll), Magdalena 3 (1 / 2 tll), Xisca 2.