No hi ha qui aturi a les cadets (74-46)

Partit sense complicacions per a les nostres cadets que tot i les baixes de Dandara, Carmen i Lucia, no van donar cap opció a les de Santa Maria. Des d'un principi vam començar a deixar clar que no volíem sorpreses i la nostra defensa com és habitual tornava a donar-nos bons resultats amb molta intensitat i atacant bastant bé la defensa en zona de les visitants des del primer segon. Parcial de 19 a 10.

En el segon quart, els errors en el rebot defensiu va donar moltes opcions a les visitants que amb algunes jugadores de gran alçada, aconseguien anotar diverses cistelles el que va fer que el tempteig s'igualés, no tant pel bon joc de les rivals sinó per un cúmul de pilotes perdudes de les nostres que no aconseguien jugar de manera fluïda. Parcial favorable de 17 a 12.

Després del descans va tornar el bon joc i es van veure jugades de mèrit pot trencar el partit amb un 27 a 8.

Ja en l'últim període i amb el partit decidit es van realitzar molts canvis i les jugadores van desaparèixer pràcticament del partit amb un joc ple de despropòsits dels quals no es va salvar ningú, encaixant un parcial desfavorable de 11 a 16. Final del partit 74-46.

Hem millorat en molts aspectes però seguim cometent errors que cal corregir ràpidament. Aquesta setmana s'ha de decidir diverses coses al vestidor, ens veiem el dilluns.

Cal destacar la gran progressió de Xesca Reynés que s'està convertint en una jugadora determinant en cada partit tant en la categoria infantil com en la cadet. Bon partit també de Dolors i de Virgi encara que tinc la sensació que podria donar molt més de si, ja que en alguns moments dels partits, sembla desaparèixer.