Cadet femení

Les cadets guanyen a l'Inca i pugen al grup Especial (41-36)

phoca_thumb_m_foto004Per fi ho aconseguim però amb molt esforç i patiment que és com saben millor les victòries. Era l'últim partit i només valia guanyar ja que una victòria ens convertia en campiones, però una derrota ens deixava en tercera posició, el que demostra la igualtat que hi ha hagut en aquesta categoria. Aquest equip només ha perdut tres partits aquesta temporada, dos a la lliga regular i un a la fase d'ascens per la qual cosa està clar que és just mereixedor d'aquest premi, el poder jugar amb les millors l'any que ve.

La importància del partit es va veure reflectida a la pista on els dos equips estaven molt tensos el que va portar a les nostres no poder oferir el millor de si mateixes, la qual cosa és fàcilment comprensible per la seva curta edat.

Reacció de les cadets que es situen a una passa de l'ascens (31-61)

Gran partit de les nostres cadets a Binissalem després del cop de divendres. Les nostres jugadores van sortir a la pista amb unes ganes enormes de guanyar i de deixar clar que el de divendres era un accident i així ho van fer, no donant opció a la sorpresa davant d'un equip que és molt millor que el que demostren els seus resultats.

La nostra defensa va tornar a donar-nos molt bons resultats i ja en el primer quart gràcies a la nostra gran intensitat, es començava a posar terra pel mig, 6 a 16.

Ensopegada de les cadets contra el Santanyí (30-70)

Dura derrota però davant un gran equip com és el Santanyí. En el partit en el qual es ja es podia aconseguir l'anhelat ascens si s'aconseguia la victòria, l'ansietat de les nostres i un partit excepcional de les rivals, no van donar opció a poder aconseguir l'objectiu.

Com dic, el partit pràcticament no va tenir història i només el primer quart es va veure un partit igualat fins al minut 5 amb un 7-5 favorable, però a partir d'aquí es va acabar el partit amb un 0 a 11 de parcial.

Tercera victòria consecutiva en la fase d'ascens (52-57)

phoca_thumb_m_foto004Victòria importantíssima de les nostres cadets a Inca per tenir més a prop el desitjat ascens al grup especial. El partit es preveia difícil ja que sabíem que el rival era un molt bon equip i semblant al nostre amb diverses jugadores infantils a les seves files com el nostre equip.
També teníem les baixes importants de Virgi i Xisca, ambdues de viatge.

Però les nostres van sortir decidides a donar el millor de si mateixes, però tot i no fer un gran partit, com sempre es van deixar la pell a la pista. El primer període va ser de gran intensitat però amb moltes imprecisions per part dels dos equips, els nervis de la importància del partit es respirava a la pista. Carme es trobava molt còmoda en el partit traient moltes faltes el rival, encara que el primer parcial era favorable a les locals per 16 a 14.

Una passa més de les cadets cap a l'ascens (68-44)

phoca_thumb_m_foto (16)Partidàs de les nostres cadets en un partit molt important per acostar-nos més a l'objectiu de jugar l'any que ve en el grup especial. Les nostres van sortir a la pista com una actitud immillorable, gran defensa, amb una Virgi molt activa, Xesca Reynes espectacular i Carmen dominant sota la cistella, el que va fer que comencéssim a posar terra pel mig, aconseguint un parcial inesperat de 23-9.

En el segon quart amb quintet pràcticament nou, les nostres continuaren a un gran nivell, les nostres jugadores volien més i ho demostraven a la pista, cada pilota lluitat fins a l'extenuació, el que ens feia gaudir a tots. Destacant en aquest quart a Lucia, agafant responsabilitat i traient moltes faltes de tir. Parcial de 17 a 10.