Una passa més de les cadets cap a l'ascens (68-44)

phoca_thumb_m_foto (16)Partidàs de les nostres cadets en un partit molt important per acostar-nos més a l'objectiu de jugar l'any que ve en el grup especial. Les nostres van sortir a la pista com una actitud immillorable, gran defensa, amb una Virgi molt activa, Xesca Reynes espectacular i Carmen dominant sota la cistella, el que va fer que comencéssim a posar terra pel mig, aconseguint un parcial inesperat de 23-9.

En el segon quart amb quintet pràcticament nou, les nostres continuaren a un gran nivell, les nostres jugadores volien més i ho demostraven a la pista, cada pilota lluitat fins a l'extenuació, el que ens feia gaudir a tots. Destacant en aquest quart a Lucia, agafant responsabilitat i traient moltes faltes de tir. Parcial de 17 a 10.

Després del descans i tenint el partit on volíem, es tractava de no baixar en el nostre treball defensiu per no donar ales a les de Binissalem, sabent també que els nostres tercers períodes no solen ser molt bons.

Podria haver estat pitjor ja que en alguns instants va semblar que podíem anar-nos del partit però vam tornar, i tot i perdre aquest quart per 12 a 15, la diferència seguia sent important a falta dels últims 10 minuts i amb el nostre equip fort a la pista.

En aquest últim període es va tornar a veure un gran joc per part de les nostres que mai es conformen i gaudeixen a la pista el que ho fa tot una mica més fàcil. Malgrat els molts canvis que hi ha hagut en aquest quart, en cap moment es va perdre la concentració i totes van estar a un gran nivell. Parcial de 16 a 10. Resultat final, 68 a 44.

Cal destacar de nou l'equip, de veritat, un deu per totes, però continueu igual, ens queden un parell de partits més per aconseguir aquest desitjat ascens i poder jugar l'any que ve contra les millors de l'illa, de manera que cal seguir millorant dia a dia i poder estar a l'alçada.

Pròxim partit contra Inca, sabem que tenim baixes importants però totes unides les suplir.

Anotacions: Dandara 8, Xesca 21 (7 / 11 tll), Elena 0, Lucia 5 (1 / 6 tll), Dolors 4 (2 / 2 tll), Virginia 7 (3 / 4 tll), Maye 2, Cata 0, Caterina 3 (1 / 2 tll), Carmen 13 (3 / 8 tll), Xisca 5 (3 / 5 tll).