Reacció de les cadets que es situen a una passa de l'ascens (31-61)

Gran partit de les nostres cadets a Binissalem després del cop de divendres. Les nostres jugadores van sortir a la pista amb unes ganes enormes de guanyar i de deixar clar que el de divendres era un accident i així ho van fer, no donant opció a la sorpresa davant d'un equip que és molt millor que el que demostren els seus resultats.

La nostra defensa va tornar a donar-nos molt bons resultats i ja en el primer quart gràcies a la nostra gran intensitat, es començava a posar terra pel mig, 6 a 16.

En el segon període tot va continuar igual, la nostra defensa magnífica, el que ens donava l'opció de córrer i només diversos errors en entrades a cistella molt fàcils, no deixaven que el resultat no fos més voluminós, 6 a 11.

Després del descans i amb la bona notícia que ens arribava de la derrota del Santanyí davant el Bàsquet Inca, les nostres van sortir amb moltes més ganes i no deixar d'aprofitar l'oportunitat.

Va ser un autèntic vendaval defensiu, aconseguint recuperar innombrables pilotes que ens deixaven anotar amb facilitat, 6-18 amb una Dandara senzillament extraordinària.

En l'últim període amb tot pràcticament decidit no ens relaxem i continuem treballant. Parcial de 13 a 16.

Final del partit 31-61.

Cal destacar que el partit va ser una cosa accidentat ja que en el primer quart, Maye va haver de ser substituïda ja que es trobava marejada, encara que al final del partit va poder disputar alguns minuts més en trobar-se millor.

També Xisca va haver de ser substituïda en rebre un cop involuntari i perdre mig dent, "segur que aquesta nit rep la visita del ratolí Pérez" jjjjjjjj.

Destacar el partidàs de Dandara que va estar enorme i a  la resta de l'equip que es va deixar la pell a la pista i així som un equip difícil de batre. Enhorabona a totes.

L'últim partit contra Inca i d'aconseguir una victòria ens proclamarem campiones, però serà difícil ja que les Inqueres vindran a per totes després de la seva gran victòria davant Santanyí.

Aquesta setmana s'ha de treballar al màxim per aconseguir-ho.