Tercera victòria consecutiva en la fase d'ascens (52-57)

phoca_thumb_m_foto004Victòria importantíssima de les nostres cadets a Inca per tenir més a prop el desitjat ascens al grup especial. El partit es preveia difícil ja que sabíem que el rival era un molt bon equip i semblant al nostre amb diverses jugadores infantils a les seves files com el nostre equip.
També teníem les baixes importants de Virgi i Xisca, ambdues de viatge.

Però les nostres van sortir decidides a donar el millor de si mateixes, però tot i no fer un gran partit, com sempre es van deixar la pell a la pista. El primer període va ser de gran intensitat però amb moltes imprecisions per part dels dos equips, els nervis de la importància del partit es respirava a la pista. Carme es trobava molt còmoda en el partit traient moltes faltes el rival, encara que el primer parcial era favorable a les locals per 16 a 14.

En el segon període, millorem la nostra defensa, però en atac fallábamos infinitat de cistelles fàcils el que va fer que no aconseguíssim obrir bretxa al marcador també a causa de la forta defensa individual de les d'Inca. Parcial favorable de 11 a 13. Al descans empat a 25.

Després del descans, millorem el nostre balanç defensiu i vam començar a córrer bé, amb una gran Dandara que aconseguia 10 dels 12 punts de l'equip en aquest quart. Parcial de 8 a 12.

L'últim període va ser molt bonic, molta emoció i igualtat al marcador, arribant a un final ajustat que vam saber jugar molt bé, aconseguint una victòria vital per seguir com a líders en aquesta fase d'ascens. Parcial de 17 a 18. Final de partit 52-57.

Cal destacar que aquest últim període van anotar les 5 jugadores de camp.

Cal destacar el gran partit de Dandara i una altra de Carmen. També bon partit de Dolors i de Kata. La resta de l'equip va estar a un gran nivell principalment en l'aspecte defensiu, totes van aportar el seu gra de sorra i gràcies a això, estem on estem. Enhorabona a totes.
Ara tenim dues setmanes per preparar el partit de dia 5 de maig enfront del Santanyí que serà vital per aconseguir l'objectiu.

Anotacions: Dandara 16 (2 / 8 tll), Xesca 6, Aida 2, Elena 0, Lucia 2, Dolors 5 (1 / 2 tll), Cristina 2, Maye 2, Kata 5 (3 / 4 tll), Carmen 17 (5 / 13 TLL).