Ensopegada de les cadets contra el Santanyí (30-70)

Dura derrota però davant un gran equip com és el Santanyí. En el partit en el qual es ja es podia aconseguir l'anhelat ascens si s'aconseguia la victòria, l'ansietat de les nostres i un partit excepcional de les rivals, no van donar opció a poder aconseguir l'objectiu.

Com dic, el partit pràcticament no va tenir història i només el primer quart es va veure un partit igualat fins al minut 5 amb un 7-5 favorable, però a partir d'aquí es va acabar el partit amb un 0 a 11 de parcial.

En l'últim període les nostres ho van intentar tot però estava escrit que no era el dia del nostre equip i vam tornar a encaixar un dur parcial de 8 a 21.

Final del partit 30-70.

No som ni millors ni pitjors que abans del partit. Estem on estem perquè ens ho hem guanyat amb molta feina i al final el aconseguireu perquè us ho mereixeu.

Un accident el té qualsevol, perquè estic convençut que això ha estat un accident. No per la derrota sinó per la diferència en el marcador que crec és totalment desproporcionada. Cal recordar-ho i guanyar els dos últims partits.

Enhorabona a Santanyí pel gran partit que va disputar i que guanyi el millor.