Partidàs de les cadets que ja són líders en solitari (63-52)

Partidàs de les cadets en un partit que enfrontava als dos líders de la categoria empatats a victòries i que després d'aquest partit ja ho som en solitari amb una sola derrota en el que va de lliga justament contra aquest mateix equip, el Sant Josep.

El partit d'avui ha estat tot el contrari del d'ahir de les infantils amb una gran intensitat i creient en la victòria i en les nostres possibilitats.

El partit es va iniciar amb alguns dubtes i recordant encara el partit de dissabte el que va fer que en els 4 primers minuts rebéssim un 0 a 8, però a poc a poc vam començar a semblar-nos a nosaltres mateixes aconseguint un altre parcial favorable de 7 a 0 que ens va donar confiança encara que seguíem equivocant-nos en el darrer pas que ens podria haver donat millor resultat, parcial desfavorable de 11 a 15.

El segon quart, va ser boníssim, ple d'intensitat i bon joc aconseguint donar la volta al marcador amb un parcial de 20 a 9, destacant la bona defensa de Maye. Al descans 31-24.

Després de la represa sabíem que per aconseguir la victòria no podíem tenir cap quart dolent i havíem de seguir lluitant fins al final i ho aconseguim realitzant un gran joc i aconseguint el major avantatge en el marcador amb un parcial de 21 a 11.

Havíem fet el més difícil i només quedava rematar però a vegades, quan veus el que volies tan a prop, t'entra por, i les nostres lis passà el de la por a guanyar i vam començar a precipitar i no vam saber calmar el partit i jugar atacs llargs sense arriscar el que va fer que les visitants van escurçar les distàncies (parcial de 10 a 18) però el partit ja estava guanyat i l'esforç de totes les jugadores ens va donar aquest gran triomf per un marcador final de 62 a 53.

Cal destacar el gran partit totes les jugadores, que estan intractables en aquesta categoria i que tenen més a prop l'ascens al grup A, però encara queda molt i cal seguir treballant amb la mateixa humilitat que han demostrat fins ara, enhorabona.

Com a negatiu, ressaltar que seguim cometent moltes faltes que podrien evitar-se i que moltes vegades ens costa partits.

Com a positiu destacar el partidàs de Dolors, jugadora que està tenint una gran progressió i que la seva constància en els entrenaments, estan donant els seus fruits. També destacar en atac a Xesca Reines amb 19 punts.

ANOTACIONS: Dandara 8 (2 / 4 tll), Xesca 19 (4 / 5 tll), Elena 4 (2 / 2 tll), Dolors 12 (0 / 2 tll), virgi 11 (0 / 2 tll), Maye 0 (0 / 2 tll), Tast 0, Caterina 4, Lucia 0 (0 / 2 tll), Blanca 4.