Ningú pot amb les cadets que tornen a guanyar (45-42)

Sabíem que se'ns presentava un partit molt complicat com el que vam tenir a sa Pobla davant d'un equip molt alt i ràpid que defensa molts minuts en zona el que complica molt el nostre joc i així va ser. Les nostres no estan acostumades a atacar una zona i és totalment normal per la qual cosa en atac ens encallavem tot i intentar fer el que havíem de fer que era ficar pilotes interiors a Dolors i moure la pilota ràpidament evitant el bot.

Això ens feia perdre la pilota en alguns passis i deixar córrer a les visitants el que va fer que en el primer quart ens anéssim amb un punt de desavantatge, 9 a 10.

En el segon quart la desgràcia de nou va aparèixer per a les nostres ja que una jugadora tan important per a nosaltres com és Carmen pràcticament sense tenir temps d'entrar en el partit, es produïa un esquinç de lligaments del turmell el que va fer variar el nostre plantejament, això ens va despistar i tot va seguir igual, parcial desfavorable de 8 a 10 (de 17 a 20 al descans).

Havíem de guanyar el partit a partir de la nostra defensa i evitar atacar el menys possible aquesta zona, i les jugadores ho van entendre a la perfecció aconseguint un quart pràcticament perfecte, amb una defensa que asfixiant a tota la pista que ens va donar un parcial d'17-4 i tornar a agafar confiança.

L'últim quart girant molt la banqueta les nostres van mantenir el resultat encara que en els últims minuts deixem anotar diverses cistelles per errors de marcatge i també una mica de cansament. Parcial d'11 a 18. Final del partit 45-42.

Segueix la gran ratxa de victòries d'aquest equip que no coneix la derrota des de la primera jornada i que també ha demostrat que sap superar les adversitats que se'ns plantegen.

Vull destacar a totes les jugadores per l'entrega en tots els partits i que pràcticament no fallen ni un sol entrenament d'aquí els resultats.

ANOTACIONS: Dandara 10 (2 / 6 tll), Xesca 11 (1 / 4 tll), Aida 4, Elena 3 (1 / 2 tll), Dolors 4, Virgi 7 (1 / 5 tll), Aitana 2, Maye 0, Cata 3 (1 / 2 tll), Carmen 1 (1 / 2 tll), Xisca 0.