Els Cadets perden contra el Bàsquet Mallorca (44-70)

Els nostres cadets s'enfrontaren al pavelló d'Alcúdia contra el Basquet Inca en un partit que malgrat l'ampli avantatge al marcador, fou molt més igualat i només la falta de concentració en moments puntuals feu que el resultàs acabés 44-70 al marcador.

El primer quart començà amb un 1-16, els nostres jugadors encara dormien i només després del temps mort i sobretot de pujar les línies mitjançant una defensa pressionant tota la pista feu que remontessin al marcador aconseguint apropant-nos a quatre punts a falta de 49 segons, una falta antiesportiva i dues precipitacions feu que en aquest curt període de temps l'equip inquer s'allunyàs al marcador 12-25.

El segon quart començà de la mateixa manera, l'equip inquer agafà un avantatge 2-12 al marcador als 4 primers minuts que els nostres jugadors aconseguiren acursar arribant al descans 14-15 però sobretot amb la sensació de poder competir amb ells. El marcador al descans era de 40-26.

Els dos darrer quarts l'equip de la comarca del raiguer imposà el seu encert des de la línia exterior fent inutil el bon darrer quart acabant el partit amb el definitiu 44-70. Destacà la presència al partit de'n Pau Ribes després de 8 partits lesionat que pogué jugar el darrer quart i també l'esforç dels jugadors que en tot moment anaren darrera en el marcador i no deixaren de lluitar malgrat els greus buits de concentració que feien que tota la feina aconseguida s'ensorrés.