Cadet masculí A

Els cadets participen en la cursa popular 'Pujada a la Victòria"

phoca_thumb_m_Foto001Dijous dia 1 de juliol els jugadors del nostre equip cadet amb el seu entrenador al capdavant (millor dit al darrere) varen fer front una de les curses populars estiuenques més tradicionals de les nostres illes LA PUJADA A LA VICTÒRIA, set quilòmetres de recorregut que es veieren multiplicats per la forta calor (gairebé arribant als 32 graus) que imperà durant tota la carrera.

Tot començà a les 17:30, hora en que vàrem quedar per a inscriure'ns a la cursa, allà trobàrem en Lauri, en Nico, en Joan i en Tomeu Mulet, en Pere Antoni i.... ah! que me deix un, en Pau que com sempre arriba tard. Una vegada analitzada la llista de participants vaig decidir inscriure als nostres jugadors a la llista de Juniors ja que la llista de sèniors i corredors locals era força exigent. Ja registrats a falta de quinze minuts començàrem a escalfar, en Pau mentres escalfava es feia creus dient per a ell mateix : - No ho entenc, no ho entenc perquè necessitam escalfar? ...amb en Chavez i els pirates somalies aquestes coses no passen". Entre pensament i pensament en Toni Serra ens crida i ens duu a la línia de sortida i quant sona la pistola tothom comença a córrer, des de l'església de Sant Jaume al Santuari de la Victòria.

Els cadets entrenen la PUJADA A LA VICTORIA

Amb la lliga regular acabada, assegurada la permanència al grup especial els nostres jugadors continuen entrenant i cercant nous reptes.

El primer va ser participar al CORRELLENGÜES el primer dissabte de maig on 6 dels nostres cadets, en Lauri, els germans Joan i Tomeu Mulet, (sí, heu llegit bé, en Tomeu s'ha recuperat de la seva llarga lesió i torna a sentir-se jugador de bàsquet) en Pere, en Pau i en Nico varen representar el nostre club a aquesta diada cultural.

Els cadets no aconsegueixen endur-se'n el derby comarcal (50-58)

Diumenge es jugà un derbi molt esperat que enfrontava al nostre equip enfront el Bàsquet Pollença. Era un partit molt desitjat pels nostres jugadors, havíem entrenat totes les vacances a consciència de la importància d'aconseguir la victòria. El partit fou molt igualat, els quarts així ho demostren acabant 12-13, 19-19,11-13 i 8-13 i només es desnivellà al darrer quart quant l'equip pollencí amb una defensa zonal 1-2-2 aconseguí tres cistelles fàcils en contratac que feu impossible remuntar.

Els Cadets perden contra el Bàsquet Mallorca (44-70)

Els nostres cadets s'enfrontaren al pavelló d'Alcúdia contra el Basquet Inca en un partit que malgrat l'ampli avantatge al marcador, fou molt més igualat i només la falta de concentració en moments puntuals feu que el resultàs acabés 44-70 al marcador.

El primer quart començà amb un 1-16, els nostres jugadors encara dormien i només després del temps mort i sobretot de pujar les línies mitjançant una defensa pressionant tota la pista feu que remontessin al marcador aconseguint apropant-nos a quatre punts a falta de 49 segons, una falta antiesportiva i dues precipitacions feu que en aquest curt període de temps l'equip inquer s'allunyàs al marcador 12-25.