La temporada dels cadets finalitza amb una .... derrota? (55-32)

Nova derrota dels nostres cadets que malgrat la recuperació de jugadors com en Joan Albert que reapareixé després de gairebé 4 mesos i en Pau no pogué fer front a un equip`palmesà' que finalitzà la temporada a la tercera posició lluitant per una plaça per anar al campionat de Balears.

El partit es resolguè als primers minuts, els nostres jugadors sortiren al camp una mica despistats cosa que feu que l'equip colegial amb una zona 1-3-1 aprofites la pèrdua de pilotes i se n'anés al marcador amb un parcial de 14-2 als cinc primers minuts, el nostre equip reaccionà aconseguint aturar el contratac i ens vàrem anar al segon quart només 6 punts abaix.

El segon quart fou decissiu, l'equip de palma amb uns sistemes d'atac molt treballats aconseguia treure avantatge sota la cistella cosa que feu que els nostres jugadors es carregassin de faltes i començassin les rotacions anat-se una altra vegada al marcador arribant al descans 38-20.

Els dos darrer quarts foren força semblants varem aconseguir superar l'avantatge que aconseguien amb els bloquejos indirectes però el marcador sempre es movia en aquestes diferencies acabant el partit amb el definitiu 55-32.

Com aspecte positiu va ser que a la fi varem aconseguir ser 9 jugadors de l'equip cadet a disposició de l'entrenador igual que a la primera jornada a l'espera de l'ansiada alta de'n Tomeu Mulet que ben segur cada vegada està més a prop. Com aspecte negatiu el bloqueig mental amb que l'equip ha acabat la temporada que ha fet que malgrat la il.lusió per competir no aconseguíssim l'objectiu desitjat.