La Salle 56 - DAKOTA ALCÚDIA 73 (Campionat Mallorca)

fotoPrimer partit del campionat de Mallorca de les nostres infantils, i primera i gran victòria. El primer partit del campionat, sol ser el més complicat i alhora el més important, ja que de guanyar-lo, tot passa a ser possible.

Per tot això, ens preocupava com estarien les nostres jugadors en el tema de nervis i la veritat és que ha estat una sorpresa molt grata la sortida de les nostres a la pista. Sense cap tipus de complex davant d'un equip, La Salle, que havia acabat com a terceres en la lliga i amb una gran progressió en el seu joc.

Com dic, la sortida de les nostres va ser espectacular, molt intenses, sense cap temor, amb el cap fred, perdent poques pilotes i recuperant molts amb la nostra pressió defensiva a tota la pista. Però a poc a poc les rivals van començar a aconseguir sortir d'aquesta pressió, millorant el seu joc, tant en atac com també la seva defensa. Parcial primer quart 23-17.

En el segon període amb un quintet pràcticament nou, la idea era no baixar per a res la nostra intensitat defensiva i ho aconseguim, ofegant el rival, que no podia amb la gran agressivitat de les nostres, que estaven per tot, arribant gairebé sempre un segon abans en cada acció. Parcial de 22 a 10. Al descans 45-27.

Estàvem fent un extraordinari partit, però faltava rematar la feina i segur que el rival no ens ho havia de posar gens fàcil, per la qual cosa es va intentar veure l'equip que aquest era el camí cap a la victòria. Molta feina i confiança.

A la represa com no podia ser d'altra manera, les de la Salle, van sortir a per totes i van igualar el joc. Vam tenir moments de dubtes però a poc a poc, vam saber ficar-nos de nou en el partit. Aconseguíem atacar bé, traient faltes, però no estàvem afortunades des de la línia de tirs lliures. Parcial desfavorable de 15 a 16.

Seguíem disposant d'un avantatge molt important i es tractava de fer les coses bé com s'havia fet fins ara, basant fonamentalment en la nostra intensitat defensiva, ja que ens havia donat molt bon resultat.

Vam tornar a sortir molt bé en el darrer període, aconseguint augmentar el nostre avantatge 66-43, de manera que vam poder jugar els últims minuts rotant la banqueta i podent donar descans a les jugadores amb més càrrega de minuts.

Al final parcial de 13-13. Final del partit 73-56.

No sabem si serem capaços de tornar a estar a aquest nivell demà davant el favorit del campionat. Però de aconseguir-ho, i s'ha d'intentar, esperem posar en dificultats el Sant Josep, un equipàs.

Com negatiu el mal percentatge en tirs lliures 29/65 i que s'ha de millorar si volem tenir possibilitats davant el Sant Josep.

Enhorabona a totes!!! No ens conformem amb això, YES, WE CAN !!.