Infantil femení A

B.San Agustín 48 - DAKOTA ALCÚDIA 62 (Campionat Mallorca)

fotoPartidàs de les nostres davant el Bahia San Agustín, en un partit on estava en joc la segona plaça del campionat. D'inici vàrem sorprendre amb un equip molt fort defensivament i que ens va donar un gran resultat en tots els aspectes del joc. La nostra defensa fregava la perfecció i en atac teníem les coses molt clares, controlant també el rebot, sota les dues cistelles. Sent això molt important ja que en aquest primer quart, la nostra jugadora dominant en aquest aspecte (Carnen), no estava en pista. Parcial favorable de 9 a 19.

En el segon període, el joc es va igualar, el partit era vibrant pels dos costats. Es veien grans jugades i molta intensitat, encara que aquesta velocitat en el joc, produïa errors per ambdós costats. Cal destacar en aquest quart, que a falta de poc segons, la nostra jugadora Carmen es produïa una torçada de turmell que el feia abandonar el partit momentàniament, amb el consegüent ensurt per a tots. Parcial favorable de 12 a 13.

Durant el descans, es va realitzar un embenat a Carmen que tot i estant ranquejant, va poder continuar jugant.

Sant Josep 77 - DAKOTA ALCÚDIA 52 (Campionat Mallorca)

fotoDesprés del gran partit d'ahir, la moral estava molt alta, però al mateix temps sabíem que no tindria res a veure aquest partit amb el partit d'avui. El Sant Josep té dues marxes més que els altres equips del campionat i havíem d'aconseguir mantenir un nivell molt alt en tots els aspectes durant els 40 minuts per poder lluitar pel partit.

El nostre inici va ser una mica espès en atac. però molt bo en defensa, no deixant córrer pràcticament ni una vegada el rival. A poc a poc ens vam anar ficant en el partit, dominant el joc sota les dues cistelles el que ens portava sorprenentment a dominar en el marcador al final dels primers 10 minuts. Parcial favorable de 13 a 11.

La Salle 56 - DAKOTA ALCÚDIA 73 (Campionat Mallorca)

fotoPrimer partit del campionat de Mallorca de les nostres infantils, i primera i gran victòria. El primer partit del campionat, sol ser el més complicat i alhora el més important, ja que de guanyar-lo, tot passa a ser possible.

Per tot això, ens preocupava com estarien les nostres jugadors en el tema de nervis i la veritat és que ha estat una sorpresa molt grata la sortida de les nostres a la pista. Sense cap tipus de complex davant d'un equip, La Salle, que havia acabat com a terceres en la lliga i amb una gran progressió en el seu joc.

Com dic, la sortida de les nostres va ser espectacular, molt intenses, sense cap temor, amb el cap fred, perdent poques pilotes i recuperant molts amb la nostra pressió defensiva a tota la pista. Però a poc a poc les rivals van començar a aconseguir sortir d'aquesta pressió, millorant el seu joc, tant en atac com també la seva defensa. Parcial primer quart 23-17.

Les infantils juguen el Campionat de Mallorca aquest cap de setmana

fotoL'infantil femení A que entrena en Bernat Cifre s'ha classificat pel campionat de Mallorca que donarà al guanyador l'accés al campionat de Balears junt amb el Binissalem, primer de la lliga.

Després d'una temporada irregular degut a les múltiples lesions, la victòria en un emocionant partit el passat diumenge contra el Bàsquet Inca, va classificar al nostre equip pel campionat. Ara l'equip, amb totes les jugadores recuperades, afrontarà en un bon moment aquesta competició de tres dies on tot pot passar.

Si fa unes setmanes eren les cadets que ens donaven l'alegria classificant-se pel campionat, i fent in gran paper després, ara amb la classificació de les infantils podem considerar d'exitosa la temporada dels nostres equips femenins.

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Bàsquet Inca 45

Partit decisiu el qual jugàvem avui davant el Bàsquet Inca ja que el que guanyava es classificava pel Campionat de Mallorca que se celebrarà aquest proper cap de setmana a la pista del Sant Josep.

Per tot això i també per la curta edat de les jugadores que no estan acostumades a jugar sota aquesta pressió d'haver de guanyar un partit tan important, el partit es va iniciar amb molts nervis per part dels dos equips, encara que les nostres van començar millor, amb un 8 a 2 que feia a l'equip visitant, demanar el seu primer temps mort (Minut 6).

A partir d'aquest moment, les d'Inca van millorar la seva defensa i les nostres van començar a perdre més pilotes del que és habitual i fallant cistelles fàcils de contraatac, això ens va posar nervioses i començàrem a tenir descontrol en el nostre joc. Final del quart 14-11.