B.San Agustín 48 - DAKOTA ALCÚDIA 62 (Campionat Mallorca)

fotoPartidàs de les nostres davant el Bahia San Agustín, en un partit on estava en joc la segona plaça del campionat. D'inici vàrem sorprendre amb un equip molt fort defensivament i que ens va donar un gran resultat en tots els aspectes del joc. La nostra defensa fregava la perfecció i en atac teníem les coses molt clares, controlant també el rebot, sota les dues cistelles. Sent això molt important ja que en aquest primer quart, la nostra jugadora dominant en aquest aspecte (Carnen), no estava en pista. Parcial favorable de 9 a 19.

En el segon període, el joc es va igualar, el partit era vibrant pels dos costats. Es veien grans jugades i molta intensitat, encara que aquesta velocitat en el joc, produïa errors per ambdós costats. Cal destacar en aquest quart, que a falta de poc segons, la nostra jugadora Carmen es produïa una torçada de turmell que el feia abandonar el partit momentàniament, amb el consegüent ensurt per a tots. Parcial favorable de 12 a 13.

Durant el descans, es va realitzar un embenat a Carmen que tot i estant ranquejant, va poder continuar jugant.

L'inici del tercer període, va ser espectacular, defensivament extraordinari aconseguint un parcial de 3 a 12 que ens donava 20 punts de diferència.

Això ens va fer pensar que el partit ja estava guanyat, però el Sant Agustí va prémer les dents i les nostres van tenir un altre estona de distracció i falta de concentració que deixava reaccionar a les de l'Arenal que ens ficava un 8 a 0. Parcial final de 11 a 12 favorable.

L'avantatge de 12 punts a falta dels últims 10 minuts, era molt important però no definitiva si no aconseguíem estar defensivament com a l'inici del partit.

Però vàrem tornar a sortir sense aquesta intensitat necessària, encaixant un altre 8 a 0 que ens deixava únicament 4 punts amunt en el minut quatre. Després del temps mort demanat i la bronca per fer veure que el nostre problema estava sent únicament la nostra defensa, que havia desaparegut de sobte.

Sortim com un vendaval, aconseguint un 11 a 0 en dos minuts, deixant el partit molt encarrilat. Fins al final el partit va estar preciós amb dos equips que no donaven una pilota per perduda. Al final, parcial favorable de16 a 18. Final del partit 48-61 i subcampionat a la butxaca, un premi excepcional per al nostre equip que l'ha merescut sense cap dubte.

Vull donar l'enhorabona el Sant Josep, mereixedor sens dubte del campionat i que acompanyarà el Binissalem al campionat de Balears. També donar les gràcies a l'organització del campionat per fer-nos sentir com a casa. I també com no, a tots els pares i no pares que han vingut a donar suport al nostre equip durant aquests tres dies.

Noies, no us conformeu amb el que s'ha aconseguit, cal seguir millorant i seguirem entrenant fins a l'inici del nostre "Corral". ENHORABONA!!!