La Salle 56 - DAKOTA ALCÚDIA 44

El júnior femení no va poder treure el partit del dissabte, que ens va enfrontar a la Salle, rival directe, tot i el bon fer de les jugadores, en un partit al qual només vam poder assistir amb 7 efectius, i que ens va passar factura.

La mala ratxa de lesions que portem tant amb el cadet com el júnior, es veu afectat en la continuïtat del treball i reflectit en els resultats però l'esforç del dissabte és d'elogiar.

Va ser aquesta setmana Sofia la que per uns problemes en els peus que ja estan controlats, no va poder participar en la trobada, i així se sumava a la llista de lesionades, juntament amb Xisqueta i Carmen.

El partit el teníem controlat fins que el cansament i la curta rotació ens va portar a perdre el control del partit i La Salle va treure una diferència de 20 punts, però que les noies van remuntar i a falta de 4 minuts teniem opció de fer-nos amb el partit, però ... massa esforç.

Aquest dijous vam rebre un altre rival directe però veurem amb totes les jugadores podrem disposar ja que Virginia es va fer mal al canell i és dubte per al dijous.

Parcials. 9-12. 22-10. 15-09. 10-13