DAKOTA ALCÚDIA 43 - Bons Aires 53 / Sant Josep 63 - DAKOTA ALCÚDIA 30

fotoDura setmana la del júnior femení que rebia el dijous al Serviconstrucciones A, iniciant així la segona volta, i el dissabte visitava Sant Josep.

Dijous competim un partit que de tenir tot el nostre arsenal de jugadores, hagués tingut un altre color de cara. Seguim amb les lesions de jugadores importants en el nostre equip com són Carmen, Xisqueta, Virginia, els problemes en els peus de Sofia .. però malgrat tot vam fer un bon partit que va acabar amb derrota.

El dissabte ja ens enfrontàvem a un equip molt superior que lluita per les primeres places i que només aguantem fins a la meitat del segon quart, a partir d'aquí la nostra curta plantilla acusava la superioritat del rival davant els pocs recursos nostres. Però m'agradaria ressaltar el compromís i l'esforç de les lesionades, ja esmentades anteriorment (Carmen, Xisqueta, Virginia, Sofia) i d'Elena, Cata, Cris, Mariaina, Dandara i Xesca, que malgrat la difícil situació del júnior estan partit després partit intentant donar el millor de cadascuna, tot i que els marcadors són adversos.

I des d'aqui les animo a seguir competint independentment dels resultats, perquè s'està creixent molt individualment, i l'equip ha progressat tècnica i tàcticament, que recollirà els seus fruits quan no tinguem tantes lesions i poder treballar amb regularitat. De tota manera, amb el compromís fins al moment estem aconseguint el nostre objectiu plantejat a l'inici de les que continuen en el grup perquè les que no han complert aquest requisit s'han caigut de la nostra planificació i ja no formen part del nostre equip.

 


          

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009
foto010
foto011
foto012
foto013
foto014
foto015
foto016
foto017