DAKOTA ALCÚDIA 44 - Pizzería Plaza 67

El nostre Junior femení plantà cara a Pizzería Plaza i va competir durant 3 quarts i només els errors per falta de concentració van trencar el partit.

En el segon període hi va haver un moment en què l'equip podia haver fet el pas i avançar-se encara que no va ser capaç de materialitzar aquestes cistelles fàcils que ens portarien al descans per davant amb més confiança i menys seguretat per a elles, per encarar la segona part.

És en el 3 quart on elles si donen el pas, aprofiten errors de distraccions nostres on anoten amb facilitat sota cèrcol. Això juntament amb les pèrdues de pilotes nostres i els 10 -12 punts que fallem sota del cèrcol obren una bretxa en el marcador impossible de superar.

Contenta amb l'evolució defensiva de l'equip respecte al partit a la seva pista que va ser inexistent però està clar que no és suficient per competir amb equips de nivell superior, perquè amb aquests equips qualsevol error es paga i no perdonen.