DAKOTA ALCÚDIA 28 - Joan Capó 53

fotoTercer partit de la lliga de les Infantils B. Un partit diferent. Per fi les nostres nines van sortir amb moltes més ganes al camp des del primer moment. Si bé el partit no el varen guanyar, es va veure una altra cosa.

Moltes més ganes de córrer i defensar és el que vàrem veure durant tot el partit. Ens anàvem al descans amb el marcador 12 - 29 en contra. Gens malament si tenim en compte els darrers partits.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica encara que pensàvem menys a l'hora d'atacar i perdíem bastants de balons clars. Tot i això, el tercer quart l'acabàrem 7 - 8 perdent.

Ens van fer molt de mal els rebots ja que elles tenien un parell de jugadores molt grans i nosaltres no sabíem com treure-les de la zona.

Al final del partit el marcador va quedar 28 - 53 per les de Felanitx però amb bones sensacions del partit.