Infantil femení B

Joan Capó 57 - DAKOTA ALCÚDIA 17

Segon partit de la segona volta de les infantils B. Aquest cap de setmana s'enfrontaren a un fort i ràpid Felanitx.

El primer quart del partit va ser una mica diferent ja que els dos primers minuts estèiem dormides però despertaren ràpidament acabant el quart 17 - 4. Al segon quart, una bona defensa de les contràries i molts de rebots que se'ns escaparen van fer que la distància al marcador es fes més gran i arribàrem al descans 45 - 9. El tercer quart va ser dins la matèixa tònica però vàrem aconseguir circular un poc més la pilota i no tancar-nos a la petita pressió de sortida que feien. Al segon minut del darrer quart ens tancaren el marcador. Això però no va ser motiu per baixar els braços,  lo contrari, intentàvem còrrer més, agafar més rebots i passar un poc més la pilota. Va ser en el qual no vàrem controlar el rebot i això ens va fer molt de mal

DAKOTA ALCÚDIA 26 - Jov. Llucmajor 74

Aquest cap de setmana el nostre rival va ser el Llucmajor. Un equip bastant ràpid al qual no vàrem saber aturar. Des del primer quart ja es va notar. Ens van fer molts de contraatacs els quals no baixàvem defençar totes. Malgrat això, el primer quart va quedar 2-15.

El segon quart va estar en la mateixa tònica (8-23). Un altre punt clau va ser el rebot, no érem capaces d'agafar un rebot, i encara que elles no fiquessin massa, tenien tres i quatre oportunitats de tirar a cada atac.

Santa Maria 53 - DAKOTA ALCÚDIA 37

fotoAquest cap de setmana vàrem anar a Santa Maria, un equip que és paregut a nosaltres. Era un partit que es podia guanyar però ho varem desaprofitar.

El partit va començar bastant igualat, les nostres nines sortiren bastant fortes fent un parcial, desfavorable, de 15-11. El segon i el tercer quart van ser més emocionants encara ja que varen ser molt igualats (13-11 i 13-12). Ens vàrem possar les piles durant aquests dos quarts.

El canvi va venir al darrer quart. Defenssàvem poc, estèiem cansades, ens agafaven tots els rebots i encara que vàrem robar moltes pilotes, no vàrem ser capaços d'aprofitar cap oportunitat, fallàvem moltíssim. Això va ser la diferència, el darrer quart va acabar amb un parcial de 12-3.

DAKOTA ALCÚDIA 28 - Joan Capó 53

fotoTercer partit de la lliga de les Infantils B. Un partit diferent. Per fi les nostres nines van sortir amb moltes més ganes al camp des del primer moment. Si bé el partit no el varen guanyar, es va veure una altra cosa.

Moltes més ganes de córrer i defensar és el que vàrem veure durant tot el partit. Ens anàvem al descans amb el marcador 12 - 29 en contra. Gens malament si tenim en compte els darrers partits.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica encara que pensàvem menys a l'hora d'atacar i perdíem bastants de balons clars. Tot i això, el tercer quart l'acabàrem 7 - 8 perdent.

Binissalem 66 - DAKOTA ALCÚDIA 16

El partit de la darrera setamana va seguir amb la tònica de sempre. Un altre rival bastant fort que ens ho fa passar molt malament durant el primer quart ja que nosaltres sempre sortim amb poques ganes. Encara que, durant el segon quart, amb un parcial de 15-10 favorable per a elles, molt ben jugat per la nostra part, es va veure que no eren tan inalcançables com pareixia. Els tercer quart, en canvi, va ser tot lo contrari. No vàrem aconseguir fer cap punt ni defensàvem tant per a que elles no fesin cistella. Al darrer quart ens tancaren el marcador.