Joan Capó 57 - DAKOTA ALCÚDIA 17

Segon partit de la segona volta de les infantils B. Aquest cap de setmana s'enfrontaren a un fort i ràpid Felanitx.

El primer quart del partit va ser una mica diferent ja que els dos primers minuts estèiem dormides però despertaren ràpidament acabant el quart 17 - 4. Al segon quart, una bona defensa de les contràries i molts de rebots que se'ns escaparen van fer que la distància al marcador es fes més gran i arribàrem al descans 45 - 9. El tercer quart va ser dins la matèixa tònica però vàrem aconseguir circular un poc més la pilota i no tancar-nos a la petita pressió de sortida que feien. Al segon minut del darrer quart ens tancaren el marcador. Això però no va ser motiu per baixar els braços,  lo contrari, intentàvem còrrer més, agafar més rebots i passar un poc més la pilota. Va ser en el qual no vàrem controlar el rebot i això ens va fer molt de mal